Service
Winkelwagen
Menu
Nu gratis verzending bij aankoop van een Hill’s product met kortingscode GRATISVERZENDING Lees meer

PeeWee

PeeWee heeft stijlvolle kattenbakken ontwikkeld met elk speciale eigenschappen.

Meer informatie

1 - 6 van 6 Producten

Erger jij jezelf ook aan die lelijke kattenbak in de hoek van de kamer? PeeWee heeft stijlvolle kattenbakken ontwikkeld met elk speciale eigenschappen. Zo is de PeeWee Ecodome speciaal ontwikkeld voor grote katten. De PeeWee EcoHus heeft een ingebouwde koolstoffilter. Deze filter neemt vieze geurtjes op. Tot slot vind je hier ook de PeeWee EcoGranda en EcoMinor. Deze kattenbakken zijn open. Doordat deze kattenbakken open zijn, heeft jouw kat meer overzicht.

Stijlvolle PeeWee kattenbakken

De PeeWee kattenbakken bestaan uit twee delen, namelijk een boven- en onderbak. Wanneer jouw kat zijn behoefte doet, verdwijnt 90% van de urine door het rooster in de onderbak. De rest wordt in de korrels in de bovenbak opgenomen en vallen vervolgens als zaagsel uit elkaar. Dit zaagsel zal door het graven van de kat ook door de gaatjes van het rooster heen vallen, waardoor de korrels in de bovenbak schoon blijven. Daarnaast is dit ook comfortabeler voor jouw huistijger. Zijn pootjes blijven namelijk mooi schoon en droog.

PeeWee Houtkorrels

Naast stijlvolle kattenbakken, heeft PeeWee ook speciale houtkorrels ontwikkeld. Deze korrels zijn gemaakt van zaagsel van de Zweedse fijspar en dus 100% afbreekbaar en hernieuwbaar. Houtkorrels nemen daarnaast veel meer vocht op dan andere kattenbakvullingen. Door het unieke systeem van de PeeWee kattenbakken, zal het zaagsel minder snel vies worden. Het enige wat je moet doen, is het vervuilde zaagsel in de onderbak verwijderen. Er wordt aangeraden om de bak te vullen met een laagje houtkorrels van 2 cm. Mede hierdoor kun je met een zak van 14 liter tot wel 4 maanden vooruit.

Accessoires

Bij PeeWee vind je ook handige accessoires om de kattenbak mooi schoon te houden. Zo vind je hier een handig kattenbakschepje om de kattenbak mooi schoon te houden. In dit schepje zit een zeefje, om de uitwerpselen van de kat met zo min mogelijk verspilling van de korrels uit de bak te verwijderen. Verder heeft Peewee speciale koolstoffilters voor de PeeWee EcoHus en de PeeWee Ecodome.