Service
Winkelwagen
Menu

Speelgoed voor kittens

Je kitten houdt ervan om te spelen! En of dat nu met jou is of met een soortgenootje; spelen is een belangrijk onderdeel van de socialisatie en de band die jullie met elkaar ontwikkelen.

Meer informatie

1 - 24 van 60 Producten

Daarnaast zorg je er met spelen bovendien voor dat je kitten zijn energie kwijt kan. Kittens kunnen zich over het algemeen prima vermaken, wanneer ze voldoende speeltjes hebben en genoeg geprikkeld worden. Is dit niet het geval en kan je kleine kat zijn energie niet kwijt, dan kan ongewenst gedrag ontstaan. Dus: wil je je meubels en gordijnen graag heel houden, zorg dan altijd voor genoeg vertier voor je kitten!

Hoe speel ik met mijn kitten?

Leer je kitten dat spelen met jouw handen niet de bedoeling is, je handen zijn immers geen speeltjes! Je wil natuurlijk niet dat jouw kitten jouw vingers als prooi gaat zien en als volwassen kat in je handen krabt en bijt. Wanneer jouw kat eenmaal een volwassen leeftijd heeft bereikt, is dit moeilijk af te leren. Jong geleerd is oud gedaan!

Er zijn verschillende manieren waarop je met je kitten kunt spelen.Kattenhengels, speeltunnels, klimpalen, speelmuisjes, balletjes, zelfs met een propje papier vermaakt je kitten zich nog! Zorg in ieder geval voor genoeg uitdaging. Dat kun je doen door de speeltjes zo nu en dan af te wisselen. Door een speeltje een aantal dagen op te bergen, blijft het speeltje elke keer weer interessant voor je kleine kat!

Jachtinstinct

Speeltjes die het jachtinstinct van je kitten aanwakkeren zijn absoluut favoriet! Ritselende geluidjes, snelle en langzame bewegingen en speeltjes uit moeilijk bereikbare plekjes halen; allemaal superinteressant voor je jonge vriend! Speeltjes zoals de KONG Kat – Wubba zullen ongetwijfeld het jachtinstinct van je kitten prikkelen! De Wubba is een glanzend kattenspeeltje met catnip. De ratel- en kraakgeluiden zorgen voor uren speelplezier.

Bekijk al het speelgoed voor kittens snel op Medpets.nl!