Service
Winkelwagen
Menu
Vakantiegeld deals! - Scoor nu tot 30% korting! Lees meer

Wat is het beste hondenvoer?

Het beste hondenvoer is subjectief en hangt ook af van de voorkeur van jouw hond en van jezelf. Met een groot aanbod aan verschillende type voedingen, hebben we voor jou een overzicht gemaakt van de populairste voedingen per categorie!

hondenvoer

Het beste graanvrije hondenvoer

Vooral voor honden met een gevoelig maagdarmkanaal kan graanvrije voeding erg zinvol zijn. Voorbeelden van populaire graanvrije voedingen zijn:

Het beste glutenvrije hondenvoer

Net als bij graanvrije voedingen kan glutenvrije voeding bijdragen bij het verminderen van maagdarmklachten. Echter kunnen glutenvrije voedingen wel glutenvrije granen bevatten, zoals aardappel, pompoen of zoete aardappel. Voorbeelden van glutenvrije voedingen zijn:

Het beste hypoallergene hondenvoer

Het kiezen van een goede hypoallergene voeding is afhankelijk van het type eiwit wat er in gebruikt is. Kijk dus goed op welke basis een hypoallergene voeding is gebaseerd. Weet je nog niet voor welk eiwit jouw hond een allergie of intolerantie heeft? Dan kan je het beste voor een compleet nieuw eiwit kiezen of een voeding met gehydrolyseerde eiwitten. Voorbeelden van hypoallergene voedingen zijn:

Feedwise helpt om het beste hondenvoer te kiezen voor jouw hond

Het veterinaire team van Medpets werkt met Feedwise, een speciale voedingstool om voor jouw hond te bepalen welk voer het best bij hem past. Feedwise zorgt voor een gratis onafhankelijk voedingsadvies op maat.

Ben je op zoek naar lekkere hondenkoekjes naast de voeding van je hond? Kies jouw favoriet!

Heb je na het lezen van dit blogartikel nog vragen over hondenvoer? Neem gerust contact op met ons veterinaire team via dierenarts@medpets.nl.

Relevante producten