Service
Winkelwagen
Menu

Francodex

Sinds 1985 biedt Francodex producten voor de gezondheid en het welzijn van jouw huisdier. Het Franse bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van hygiëne- en verzorgingsproducten voor honden, katten en andere huisdieren. Bekijk snel onze volledige selectie Francodex producten op Medpets.nl!

Meer informatie

1 - 24 van 67 Producten

Vachtverzorging

De prachtige, weelderige vacht van je hond of kat kan zo nu en dan wel wat extra verzorging gebruiken. Een goede hondenshampoo kan wonderen doen voor de vacht van je trouwe viervoeter! Zo heeft Francodex shampoos voor honden met een witte of zwarte vacht en hydraterende en geurbestrijdende shampoos. Heeft jouw hond last van kriebels, haaruitval of een gevoelige huid? Er zijn ook shampoos die deze ongemakken aanpakken. Zo kan de Francodex Anti-Jeuk Shampoo ingezet worden bij kriebels.

Je kat in bad doen? Dat is eigenlijk niet nodig. In zeldzame gevallen kan het toch voorkomen dat jouw kat echt in bad moet, bijvoorbeeld wanneer hij extreem vies is geworden of in aanraking is gekomen met bepaalde stoffen (zoals vet of gif). Francodex Khara Huid- en Vachtverzorging Shampoo zuivert de vacht en huid van jouw kat. Heeft je kat écht een hekel aan water? Dan biedt Francodex Reinigende Mousse de juiste oplossing. Je hoeft deze mousse namelijk niet uit te spoelen met water.

Francodex heeft bovendien oog- en oorreinigers en reinigingsdoekjes voor jouw huisdier.

Gebitsverzorging

Bij Francodex ben je aan het juiste adres wat betreft gebitsverzorging voor je huisdier. Zo vind je hier gebitsverzorgende kauwtabletjes en -snacks en tandenpoetssetjes voor honden. Daarnaast is er ook het Francodex 2 in 1 Mondwater: een mondwaterspoeling die helpt bij het verminderen van de vorming van tandplak en tandsteen. De mondspoeling is zowel geschikt voor je hond als kat.

Overige verzorgingsproducten

Francodex heeft nog talloze andere producten die kunnen bijdragen aan het welzijn van jouw huisdier. Zo kun je hier terecht voor anti-spanningsproducten, anti-parasietensprays (tegen vlooien, teken en zandvliegen), tekentangen, anti-bijt- en anti-krabsprays, geurbestrijders, voedingssupplementen en nog véél meer!