Service
Winkelwagen
Menu

Hondendeken

Soms is er niets fijner dan lekker genieten van de warmte onder een heerlijk zacht dekentje. Al helemaal als je dat samen kunt doen met je trouwe viervoeter. Lekker na een drukke dag vol rennen en spelen of tijdens een heerlijke chill dag. Toch is het dan wel fijn als je hond een eigen dekentje heeft. Zodat er een eigen plekje wordt gecreëerd, waar je viervoeter heerlijk kan dromen en ontspannen. Bij Medpets bieden we verschillende soorten hondendekens. Er zijn namelijk verschillende manieren waarop je hond gebruik kan maken van de dekens. Bekijk snel welke hondendeken het beste bij jouw hond past!

Meer informatie

1 - 21 van 21 Producten

Hondendeken bank

Samen met je hond lekker op de bank hangen. Heerlijk toch? Wel blijft hierbij het nadeel dat je bank sneller vies kan worden of zelfs beschadigd raakt. Dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Een speciale hondendeken voor op de bank is hiervoor de ideale oplossing. Bekijk bijvoorbeeld eens de Trixie Nero hondendeken voor op de bank of de Trixie bekleding beschermdeken Harvey. Zo kan je naast je trouwe viervoeter genieten van de leukste dierenprogramma’s, zonder dat je je zorgen maakt dat de bank beschadigd wordt.

Hondendeken fleece

Als het buiten koud en nat is, dan is het toch heerlijk om gezellig met je hond op de bank onder een dekentje te kruipen? Vooral als het ook nog eens een heerlijk zacht dekentje is. De dekentjes gemaakt van fleece zijn hiervoor een hele fijne optie. Zo hebben we bijvoorbeeld de Lex & Max Fleece plaids. Een fluweelachtige deken is perfect voor zowel het baasje als de trouwe viervoeter!

Autodeken

Neem jij jouw trouwe viervoeter regelmatig mee in de auto op de achterbank? Dan is het wel zo fijn dat deze niet vies of beschadigd raakt. Met een autodeken kan je de achterbank goed beschermen tegen vuil, haren en de nagels van je hond. Is dit iets voor jou? Bekijk dan eens de auto-beschermdeken van Trixie of de autodeken deluxe van Beeztees. Beide dekens bevatten ook speciale gaten waardoor de autogordels nog gebruikt kunnen worden. Op deze manier kan je je hond op een veilige manier meenemen in de auto, zonder dat je een risico loopt voor de achterbank.