Service
Winkelwagen
Menu

Waterspeelgoed

Speelt jouw hond graag in en rond het water? Dan is het belangrijk dat het speelgoed ook geschikt is voor speelplezier in het water. Medpets heeft een groot assortiment aan drijvend waterspeelgoed. Zo kun je samen met je hond veel speel- en waterpret beleven! Bekijk hier het waterspeelgoed van merken, zoals Chuckit!, KONG en Holland Animal Care.

Meer informatie

1 - 24 van 29 Producten

Op warme dagen is verkoeling erg belangrijk. In het water spelen is dan een leuke verkoelende oplossing! Het spelen in het water wordt nog leuker met waterspeelgoed. Waterspeeltjes hebben vaak opvallende kleuren en blijven drijven op het wateroppervlak. Hierdoor kan jouw viervoeter het speeltje gemakkelijk zien. Laat de waterpret maar beginnen!

Perfect om te apporteren

Samen spelen is in sommige gevallen nóg leuker dan alleen. In het assortiment van Medpets vind je verschillende waterspeeltjes die geschikt zijn om samen mee te spelen. Voor honden die houden van zwemmen zijn apporteerspeeltjes voor in het water zeer geschikt. De Rogz Lighthouse is een duurzaam waterspeeltje in de vorm van een vuurtoren. Deze toren blijft na het gooien recht op het wateroppervlak drijven. Hierdoor is hij zelfs in golven goed zichtbaar!

Drijvende dieren

Waterspeeltjes zijn er in verschillende soorten en maten. Speciaal voor honden die van een knuffelmaatje houden zijn er ook waterspeeltjes in de vorm van een diersoort. Houdt jouw hond van jagen? Dan kan de Trixie Drijvende Eend een leuk waterspeeltje zijn. Ben je op zoek naar een grappig waterspeeltje? Dan kan de AFP Chill Out – Lifeguard een geschikt waterspeeltje zijn. Deze dieren van waterspeelgoed blijven drijven op het water en hebben een zwemband om.

Verkoelende werking

Veel waterspeelgoed neemt water op als een spons. Zodra jouw viervoeter in het speeltje bijt, zal het water een heerlijk verkoelend gevoel geven in de bek. Medpets heeft verschillende speeltjes die het water goed opnemen, waaronder de Chuckit! Ultra Squeaker Ball. Deze ballen blijven drijven en zijn perfect speelgoed tijdens de warmere dagen!