Service
Winkelwagen
Menu

Savic

Savic produceert al zeker meer dan 40 jaar producten van hoogwaardig kunststof, kooien en hygiëneproducten voor huisdieren. Dit Belgische bedrijf wil dan ook graag creatief zijn en innoveren om aan de behoeften van de consument te voldoen.

Meer informatie

1 - 23 van 23 Producten

Savic

Momenteel is Savic actief in maar liefst 80 landen Savic is een Belgisch merk met allerlei soorten dierenproducten van hoge kwaliteit. Door het brede assortiment zijn de producten van Savic moeilijk in categorieën te verdelen. Zo heeft Savic een ruim aanbod aan moderne kattenbakken, leuke hangmatten en hamsterkooien.

Kattenbakken

De kattenbakken zijn beschikbaar in veel verschillende leuke kleuren die erg leuk in de woonkamer zullen passen. Zo heeft Medpets een Nestor Hop In of een Oscar kattenbak in het assortiment. De Hop In is een unieke kattenbak van duurzaam kunststof. Het belangrijkste kenmerk van de Hop In kattenbak is de geperforeerde, licht schuine deksel. Als de kat de bak verlaat, loopt de kattenbakvulling via de kleine gaten weer terug naar binnen. Hierdoor blijft het gebied rond de lade schoon en netjes.

Hamsterkooien

De hamsterkooien van Savic zijn ook erg leuk, waardoor jouw hamster zich hier erg in thuis gaat voelen. Zo bestaan er de Savic Hamsterkooi Billy Metro en de Savic Hamsterkooi Spelos hamsterkooien. Deze leuke hamsterkooien hebben leuke tunnels, zodat jouw hamster hier fijn in kan spelen! Deze kooien zijn ook geschikt voor muizen.

Huisjes

Savic heeft ook verschillende leuke huisjes en hangmatten voor knaagdieren. Perfect om heerlijk in te rusten of in te verstoppen! De verschillende huisjes van Savic kun je gemakkelijk in de kooi plaatsen. Wil je de kooi iets avontuurlijker maken, bekijk dan snel alle hangmatten voor knaagdieren van Savic.