Service
Winkelwagen
Menu
Vakantiegeld deals! - Scoor nu tot 30% korting! Lees meer

Effol

Effol staat voor vriendschap tussen paard en ruiter. Vriendschap heeft zorg nodig.

Meer informatie

1 - 24 van 24 Producten

Dat betekent verantwoordelijkheid, zorg, vertrouwen en waardering. Ervaren wedstrijd- en recreatieve ruiters, fokkers en ruiters over de gehele wereld vertrouwen op Effol. Effol verwerkt natuurlijke, hoogwaardige ingrediënten in haar producten. Alle verzorgingsproducten zijn dermatologisch getest en zijn daarom uitermate geschikt voor de huid en vacht van je paard. Al meer dan 100 jaar zet Effol zich in voor de vitaliteit, prestaties en gezondheid van jouw paard. Bekijk onze selectie Effol producten snel op Medpets.nl!

Vacht-, manen- en staartverzorging

Wil je de vacht, manen en staart van je vriend in topconditie houden, dan ben je bij Effol aan het goede adres. Bij Medpets vind je uiteenlopende producten voor de verzorging hiervan. Zo draagt Effol Mane Tail Liquid bij aan de groei en het volume van de manen en de staart. Ook kun je hier terecht voor shampoos voor je paard met een lichte of witte vacht. De Effol White Star Spray-Shampoo is daar het ideale product voor. Zoek je een geschikt product wat de gevoelige huid van je paard ondersteunt? Bekijk dan ook eens de beschermende en verzorgende Effol Skin Balm. Wanneer je de zalf op de geprikkelde huid smeert, creëer je een beschermend laagje over de huid.

Hoefverzorging

Je kunt bij Effol ook terecht voor alles wat te maken heeft met de verzorging van de hoeven van je paard. De Effol Hoof Oil bevat lanoline en laurieolie die de elasticiteit van de hoef bevorderen en broze, zachte hoeven weer veerkrachtig maakt. Daarnaast vind je er ook de Effol Hoof Tar Spray die de hoef beschermt in het geval van rotstraal. Het teer kan diep in de hoef doordringen en vormt een langdurige barrière tegen vocht.

Spieren en pezen

Na zware inspanning kan jouw paard wel wat extra ondersteuning van de pezen of spieren gebruiken. De Effol Refresh Gel is een verfrissende gel voor pezen en heeft een verkoelende werking na zware inspanning. Daarnaast heeft de Effol Horse Balm een verfrissende en revitaliserende werking op spieren, maar verzacht het ook gespannen spieren.

Overige producten

Effol beschikt over verschillende producten die bijdragen aan de gezondheid van jouw paard. Verder kun je op Medpets daarom ook verzorgingsartikelen vinden voor de luchtwegen en de gevoelige mond en mondhoeken van je vriend. Ook zijn er een EHBO koffer en een Ice-Pack verkrijgbaar, die je in geval van nood kunt gebruiken. Tevens zijn er smakelijke snacks verkrijgbaar en een kleine selectie verzorgingsproducten met glitters voor kinderen voor de vacht en manen van hun (verzorgings)paard.