Service
Winkelwagen
Menu
Nu gratis verzending bij aankoop van een Hill’s product met kortingscode GRATISVERZENDING Lees meer

Vulbaar hondenspeelgoed

Zoek je naar alternatieve manieren om je hond te belonen? Neem dan eens een kijkje naar onze grote selectie vulbare speeltjes op Medpets.nl! Vulbaar speelgoed komt in allerlei soorten en maten.

Meer informatie

1 - 24 van 47 Producten

Je hebt moeilijke en makkelijke vulbare speeltjes. Daarnaast komen ze in de vorm van ballen, botten, figuurtjes en zelfs puzzels die gevuld kunnen worden met lekkernijen, zoals hondenkoekjes, of voer. Het is dan de bedoeling dat jouw hond de snoepjes eruit moet zien te krijgen.

Als bezigheid, vermaak of afleiding

Vulbare speeltjes zijn hét ideale hulpmiddel om je hond te vermaken, zowel voor actieve als minder actieve honden. Om de snoepjes tevoorschijn te halen, moet er namelijk wel gewerkt worden! Zo zal je trouwe viervoeter moeten kauwen, rollen en duwen op het speeltje, voordat hij heel de traktatie kan bemachtigen. Zo wordt hij aangemoedigd om echt alles uit de kast te halen. Wist je dat spelletjes waarbij jouw hond zijn voer of snack moet verdienen of zoeken, net zo intensief kunnen zijn als een lange wandeling? Daarnaast biedt vulbaar speelgoed, zoals de Pipolino, een goede oplossing tegen verveling.

Anti-schrokspeeltje

Etenstijd! Je vult het bakje van je hond met brokjes en jouw harige vriend komt enthousiast aangelopen of staat al ietwat ongeduldig te wachten op zijn maaltje. Zodra je het bakje neerzet begint je huisdier gulzig te eten. Nog voordat jij de zak hebt kunnen opbergen, heeft je huisdier zijn bak al leeg. Komt het schrokken van je hond jou bekend voor? Een vulbaar speeltje kan uitkomst bieden!

Je vind bij Medpets speciaal ontwikkelde speeltjes die kunnen helpen bij het voorkomen van schrokken. De KONG Classic en de Nina Ottosson Treat Tumble zijn daar dé perfecte voorbeelden van. Zo kan je harige vriend nooit teveel voer in één keer opnemen en wordt de voertijd verlengd.

Voor de tanden

Wist je dat veel van onze vulbare speeltjes ook bijdragen aan de gezondheid van het gebit van jouw hond? De Beeztees Sumo Dental is een sterk speeltje van rubber wat speciale ribbels bevat. Wanneer jouw hond op het speeltje kauwt, masseren de ribbels spelenderwijs het tandvlees. Zo kan de kans op tandplak en tandsteen worden verkleind.