Service
Winkelwagen
Menu

Grand National

Grand National is een merk met een volledig assortiment aan verzorgingsproducten voor paarden en pony’s. Als paardeneigenaar wil je natuurlijk het allerbeste voor je paard en daar hoort een goede verzorging bij.

Meer informatie

1 - 24 van 35 Producten

Grand National heeft de producten geproduceerd, zodat ze voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Dit merk heeft verschillende verzorgingsproducten, waaronder beschermende en verzorgende producten. Ook bieden zij aanvullende diervoeders aan of producten voor het onderhoud van producten van leer. Bij Grand National zijn ze continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe producten, zodat jij jouw paard het allerbeste kunt geven!

Producten van Grand National

Bij Grand National heb je een grote keuze uit verzorgingsproducten voor zowel de innerlijke als uiterlijke gezondheid van jouw paard of pony. Denk aan shampoos, verzorgende sprays en voedingssupplementen. Wil je bijvoorbeeld de spijsvertering of weerstand ondersteunen? Dan kun je één van de supplementen gebruiken. Deze aanvullende diervoeders bevatten knoflook. Deze plant staat bekend om zijn positieve effect op de weerstand van paarden en pony’s.

Uiterlijk

Ook voor de manen, staart en vacht heeft Grand National verschillende producten. De Tea Tree Shampoo verzorgt niet alleen, het heeft ook een vlo- en parasietwerende werking en is geschikt voor paarden en pony’s met een gevoelige huid. Wil jij dat jouw paard er verzorgd uitziet? Bijvoorbeeld bij een wedstrijd of prestatie. Met de Grand National Equipe Glansspray zorg je voor een langdurige glans op de vacht en de manen. Ook draagt de spray bij aan het beter doorkambaar maken van de manen en de staart.

Hoefverzorging

Speciaal voor het verzorgen van de hoeven heeft Grand National ook speciale hoefolie. Deze olie bevat een hoog gehalte aan zuivere laurierolie en draagt bij aan de verzorging van de hoeven. Ook heeft Medpets Hoefsmeer van Grand National in haar assortiment. Dit product kan bijdragen aan het voorkomen van brokkelhoeven bij paarden en pony’s en houdt de kroonrand en de hoef soepel.