Service
Winkelwagen
Menu

Kruuse

Kruuse is een leverancier in de veterinaire sector. Het bedrijf is in 1896 ontstaan in Denemarken en is nu wereldwijd een toonaangevende leverancier op het gebied van veterinaire producten.

Meer informatie

1 - 12 van 12 Producten

Kruuse biedt kwalitatieve veterinaire oplossingen, producten en kennis die helpen bij het behouden van een effectieve gezondheidszorg voor dieren. De merken Buster, Krutex, Equivet en Bovivet zijn bekende merknamen van Kruuse. Deze merken hebben verschillende producten in haar assortiment die volledig voldoen aan alle veterinaire eisen. Medpets heeft verschillende producten van Kruuse in haar assortiment opgenomen. Waaronder hondenschoenen, ware hondendekens, harnassen en zelfs muilkorven.

Speciale huidverzorging

Als jouw huisdier een kleine verwonding heeft aan de huid, is het Kruuse Cohesieve Zwachtel Fun-Flex erg handig om te gebruiken. Deze zwachtels zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren en ideaal om snel een verbandje bij een hond of kat aan te leggen. Dit zelfklevende verband is gemakkelijk af te scheuren en heeft verschillende leuke printjes.

Als je als baasje de huid van je huisdier wilt beschermen tegen onder andere zweet, water of andere schadelijke stoffen, dan kan de Kruuse Zinkoxide Spray een uitkomst bieden. Deze speciale huidzalf is in sprayvorm en ondersteunt de huid bij wondjes en maakt de huid soepel. Een bijkomend voordeel is dat deze spray muggen op afstand houdt.

Voor het prettig bewegen

Kan jouw viervoeter wel wat ondersteuning gebruiken tijdens het wandelen? Of is jouw hond aan het revalideren na een operatie? Kruuse heeft een speciaal Kruuse Walkabout Lifting Harness dat de rug en heupen ondersteunt van jouw viervoeter. Er is speciaal een harnas voor de voor- en achterpoten.

Ook heeft Kruuse een Kruuse Rehad Hondendeken. Deze deken is ideaal voor de ondersteuning van spieren en gewrichten. De deken draagt bij aan de lichaamswarmte en het ondersteunen van de bloedcirculatie. Door het lichte gewicht van de deken kan jouw viervoeter zich toch fijn voortbewegen. Wil jij jouw viervoeter ook thuis graag warm houden? Dat kan met het Kruuse Anti-Slip Vetbed. Dit comfortabele ligmatje draagt bij aan het behouden van een constante lichaamstemperatuur. Het Vetbed is perfect te plaatsen in een bench of mand

Muilkorven

Medpets heeft ook van Buster een kunststof Muilkorf in haar assortiment. Mocht jouw viervoeter uit angst bijten of mag hij niet likken aan een wond? Dan kan de Buster Kunststof Muilkorf een handig accessoire zijn. De muilkorf is gemakkelijk te verstellen voor een comfortabele pasvorm.