Service
Winkelwagen
Menu

Wond - EHBO Hond

Elke hond heeft wel eens een verwonding. Een ongelukje tijdens het spelen, een vechtpartij of ander trauma kan leiden tot schrammen of wonden. Het is belangrijk deze zo snel mogelijk goed te behandelen om zo voor een optimale wondgenezing te zorgen.

Meer informatie

1 - 24 van 99 Producten

Verwondingen schoonmaken en verzorgen

Wij bieden verschillende producten waarmee je de wonden van jouw hond kunt schoonmaken, desinfecteren en verzorgen. Dit kan bijvoorbeeld een product zijn in de vorm van een wondspray, een wondcrème of een wondzalf zoals Acederm wondzalf. Ook de minder voor de hand liggende producten, zoals herstelvoeding, zijn hier terug te vinden. Daarnaast zijn er ook producten die de behandeling van huidirritaties bij jouw dier helpen te ondersteunen. Al deze producten bevorderen het genezingsproces.

Verwonding beschermen

Om jouw hond tegen zichzelf te beschermen, bieden wij niet alleen producten aan waarmee je de wonden kunt desinfecteren en verzorgen, maar ook kunt beschermen. Hoe groot of klein een verwonding ook is, deze heeft altijd tijd nodig om te genezen.

Beschermkragen

Een beschermkraag is een effectief middel om te voorkomen dat jouw hond aan een wond of verband kan likken of bijten. Hier vind je verschillende uitvoeringen met elk specifieke eigenschappen, er is dus voor elke hond een geschikte kraag te vinden.

Beschermende romper

Het Medical Pet Shirt beschermt de wond of het verband tegen vuil van buitenaf. Het is minder geschikt om te voorkomen dat jouw hond zichzelf kan likken, bijten of krabben, omdat de hond niet beperkt wordt in zijn bewegingsruimte.

Wondverbanden

Ook diverse wondverbanden, zoals Gamgee wondverband, zorgen ervoor dat jouw dier niet meer aan de verwonding kan zitten en deze snel kan genezen. Let op, het correct aanbrengen van verbanden vergt enige kennis.