Service
Winkelwagen
Menu
Vakantiegeld deals! - Scoor nu tot 30% korting! Lees meer

Paarden

Jouw paard is echt je beste vriend! Daarom wil je natuurlijk alleen het beste voor jouw paard. Bij Medpets vind je alles wat je nodig hebt voor jouw paard. Van paardenvoer en supplementen tot leuk speelgoed en fijne paardendekens… Bij Medpets vind je het allemaal.

Lees meer

Populaire producten voor jouw paard

Populaire merken

Artikelen over paarden

Meer tips

Alles voor de gezondheid van je paard

Jouw paard is echt je beste vriend! Daarom wil je natuurlijk alleen het beste voor jouw paard. Bij Medpets vind je alles wat je nodig hebt voor jouw paard. Van paardenvoer en supplementen tot leuk speelgoed en fijne paardendekens… Bij Medpets vind je het allemaal.

Paardenvoer

Passend paardenvoer vinden voor je paard kan af en toe best lastig zijn! Want waar moet je allemaal op letten? De hoeveelheid energie die jouw paard nodig heeft, hangt af van verschillende factoren. Hierbij kun je denken aan de inspanning, de leeftijd en de hoeveelheid ruwvoer. Bij Medpets vind je verschillende paardenbrokken van merken, zoals Cavalor en Pavo. Heeft jouw paard extra ondersteuning nodig? Bekijk dan zeker het dieetvoer van Bonpard. Deze voeding biedt jouw paard ondersteuning bij diverse gezondheidsproblemen.

Medische benodigdheden voor paarden

Bescherming tegen vliegen, dazen en horzels

Iedere paardeneigenaar kent het probleem! In de zomermaanden heeft jouw paard veel last van vliegen, dazen en horzels. Wist je dat je je paard kunt ondersteunen met supplementen, een insectwerende shampoo of de keuze van de juiste vliegendeken? Bij Medpets helpen we je graag bij het vinden van de juiste oplossing!

Supplementen

Wil jij jouw paard extra ondersteunen? Bij Medpets vind je diverse supplementen die een bijdrage kunnen leveren aan de algehele gezondheid van je paard. Ook vind je hier speciale supplementen voor veulens en drachtige merries.

Verkoeling voor je paard

Na een zware inspanning kan het slim zijn om de benen van je paard te koelen om zo peesblessures te voorkomen. Bij Medpets vind je diverse koelproducten die hieraan bijdragen, zoals koelgels, verkoelende klei of icepacks.

Wond & EHBO bij paarden

Heeft jouw paard zich verwond of een blessure opgelopen? Het is dan erg belangrijk om de juiste zorg te geven aan je paard. Bij Medpets vind je diverse hulpmiddelen die je hierbij kunt gebruiken. Denk hierbij aan Vetramil, Dermiel wondzalf en Traumeel S.

Dagelijkse benodigdheden voor paarden

Vacht- en hoefverzorging van paarden

Het is belangrijk om de vacht, manen en staart van jouw paard goed te verzorgen. Een schoon paard is immers een blij paard! Ook is het af en toe verstandig om de vacht van je paard eens goed te wassen. Bij Medpets vind je diverse shampoos, paardenborstels en scheermachines om de vacht van je paard te verzorgen. Ook de hoeven van je paard mogen niet vergeten worden. Een goede verzorging draagt bij aan een optimale hoefconditie. Vet de hoeven bijvoorbeeld regelmatig in om uitdroging en scheuren te voorkomen. Daarnaast is het ook belangrijk om de straal van de hoef regelmatig uit te krabben met een hoevekrabber. Hierdoor voorkom je de vorming van rotstraal of een hoefzweer.

Paardendekens

Heb jij voor iedere situatie een paardendeken in huis? Zo zijn er verschillende soorten dekens op de markt: een regendeken, vliegendeken, winterdeken of staldeken. Ook vind je bij Medpets de speciale Recuptex paardendeken van Bucas. Deze deken is speciaal ontworpen om verschillende medische problemen bij jouw paard of pony te voorkomen en/of de genezing te bevorderen.

Speelgoed voor paarden

Wil jij ervoor zorgen dat jouw paard zich niet snel zal vervelen? Bij Medpets vind je verschillende soorten speelgoed voor jouw paard! Een leuk voorbeeld is de Jolly Ball. Deze speelbal kan zowel gebruikt worden in de wei als op stal en zal voor veel vermaak zorgen!

Diverse accessoires

Ben jij nog op zoek naar andere benodigdheden voor je paard? Zoek je bijvoorbeeld een mooi halster, een fijn hooinet of peesbeschermers? Tussen de accessoires vind je allerlei handige benodigdheden voor op stal!