Service
Winkelwagen
Menu

Horslyx

Horslyx heeft een ruim assortiment aan lekkere likstenen voor jouw paard.

Meer informatie

1 - 2 van 2 Producten

Maar weet jij ook hoe deze voederblokken gemaakt worden? De basisingrediënten van de liksteen worden allereerst gekookt tot een stroperige substantie. Wanneer dit is afgekoeld, worden er diverse mineralen, vitamines en sporenelementen aan toegevoegd. Wanneer de liksteen volledig is afgekoeld, is het product klaar voor gebruik. Een voordeel aan deze productiemethode is dat er geen kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen of smaakversterkers aan toegevoegd worden. Daarnaast bevat dit product een laag vochtgehalte. Wist je dat traditionele likstenen tot wel 20% uit water bestaan. De Horslyx likstenen bestaan alleen uit echte ingrediënten en dus niet uit water. Daarnaast zijn de likstenen van Horslyx weersbestandig. Dit betekent dat je de likstenen ook buiten in de wei of paddock kunt zetten.

Original Horslyx

De Original Horslyx werd als allereerst gelanceerd door Horslyx. Deze liksteen draagt bij aan de algehele gezondheid van jouw paard. Deze liksteen zit vol vitamines, mineralen en sporenelementen. Zo wordt tekorten in voeder gecompenseerd.

Garlic Horslyx

De Garlic Horslyx bevat zuivere knoflookolie. Hierdoor draagt deze liksteen bij aan het afschrikken van bijtende insecten. Daarnaast draagt knoflook, bij jaarlijks gebruik ook bij aan de algehele gezondheid van jouw paard.

Mobility Horslyx

Mobility Horslyx draagt bij aan het behoud van gezonde en soepele gewrichten. In deze liksteen zijn MSM en omega-3 en -6 verwerkt. De MSM is een natuurlijke bron van zwavel die de gewrichten ondersteunt. Omega-3 en -6 dragen bij aan het afweersysteem en de beperking van ontstekingen.

Respiratory Horslyx

Deze liksteen bevat menthol, eucalyptus en anijs. Deze ingrediënten dragen bij aan een gezond ademhalingssysteem. Deze liksteen kun je goed inzetten voor sportpaarden of paarden die regelmatig een grote inspanning moeten leveren.

Mini Horslyx

De Mini Horslyx likstenen zijn leuke traktaties of beloningen voor jouw paard. Deze liksteen zit in een kleine verpakking die ongeveer goed is voor 3 dagen plezier. Deze likstenen kun je perfect inzetten voor afleiding. Denk hierbij aan een scheerbeurt of een bezoekje aan de dierenarts. De mini likstenen zijn verkrijgbaar in dezelfde varianten als de normale Horslyx likstenen.

Handige liksteenhouders

Om de likstenen aan te bieden aan je paard, heeft Horslyx handige liksteenhouders ontwikkeld, waar de likstenen precies in passen. Er is een houder met een inhoud van 5 kg en eentje met een inhoud van 15 kg. De 15 kg liksteenhouder kun je op de grond zetten. De 5 kg liksteenhouder wordt geleverd met een ophangsysteem, waardoor je deze kunt bevestigen aan de stalmuur.

Filters

Sorteren

Filters

  • Dier
  • Categorie
  • Voeding
  • Prijs