Service
Winkelwagen
Menu

Hurtta

De bedenkers van Hurtta komen uit Finland, helemaal uit het noorden. Als echte avonturiers trotseren zij, samen met hun trouwe viervoeters, de ruige Finse landschappen en het daarbij horende koude klimaat. Hierdoor ontstond al snel de behoefte om beschermende kleding voor actieve honden te ontwikkelen. Inmiddels is Hurtta een ware kledingprofessional, die wereldwijd hoogwaardige uitrusting voor actieve honden maakt.

Meer informatie

1 - 24 van 28 Producten

Geniet van het buitenleven!

Hurtta ontwikkelt producten voor actieve honden, die samen met hun baasjes ongebaande paden willen betreden, ongeacht het weer. Zij gelooft dat de sleutel tot een beter leven, een actief leven is. En dat dat voor zowel de hond als het baasje geldt. Terwijl jij een actief en gevarieerd buitenleven voor jouw hond creëert, maakt Hurtta jouw leven als baasje gemakkelijker én leuker.

Van Chihuahua tot Duitse Dog

Wist je dat Hurtta hondenuitrusting maakt voor alle honden, van Chihuahua’s tot Duitse Doggen? Het is belangrijk dat alle Hurtta producten functioneren op een manier die de gezondheid en het welzijn van jouw hond bevorderen. Elk product van Hurtta wordt dan ook in samenwerking met honden getest. Zo weet je zeker dat het veilig en comfortabel is voor jouw hond om een Hurtta product te dragen.

Koude winters en warme zomers

Begeef jij je, samen met jouw trouwe viervoeter het liefst buiten de gebaande paden? Goede uitrusting is dan zowel voor jou als je hond een must. Ga bij koud weer voor de Hurtta Extreme Warmer. Deze stoere winterjas biedt jouw hond extra warmte en bescherming tijdens koude weeromstandigheden. De binnenvoering van de jas reflecteert de lichaamswarmte van je hond en houdt hem lekker warm. De buitenkant van de jas is voorzien van een waterproof coating en een hoge capuchon, die de oren indien nodig, kan beschermen.

Wist je dat viervoeters in de zomer ook baat hebben bij de juiste uitrusting? Hete zomerdagen vragen om verkoeling. Honden zweten niet zoals mensen. Het is daarom belangrijk dat honden ook op een andere manier hun warmte kwijt kunnen. Het Hurtta Cooling Vest werkt op basis van waterverkoeling. Doe het vest in het water, wring het uit en trek het aan bij je hond.