Service
Winkelwagen
Menu

Outward Hound

Outward Hound heeft verschillende coole huisdierenspullen ontworpen, zodat je als baasje meer tijd met je huisdier kunt doorbrengen. Het hele team van Outward Hound bestaat uit échte dierenliefhebbers. Dit bedrijf heeft verschillende producten, zoals (water)speelgoed, voerbakken, intelligentiespelletjes en nog veel meer! Outward Hound is continu bezig met het maken van innoverende producten die problemen oplossen. Hierdoor wordt het samenleven met je huisdier nog aangenamer!

Meer informatie

1 - 2 van 2 Producten

Speciaal voor de gulzige eters

Honden of katten die te gulzig eten, kunnen gezondheidsklachten krijgen. Als baasje is dit erg vervelend en wil je graag voorkomen dat jouw huisdier het eten te snel opschrokt. Voor dit probleem heeft Outward Hound speciale voerbakken ontworpen, waardoor je huisdier het eten niet meer op kan schrokken. Door het patroon in de voerbak wordt jouw huisdier gedrongen rustig te eten en is het opschrokken niet meer mogelijk.

Voor de slimme huisdieren!

Ben jij het baasje van een slim huisdier? Of wil je hem graag uitdagen? Dat kan met de leuke intelligentiespelletjes van Outward Hound. Het is belangrijk om je huisdier uit te blijven dagen, dit draagt namelijk bij aan het verminderen van verveling en het bijbehorende negatieve gedrag die huisdieren dan kunnen vertonen. De breinbrekende puzzels van Outward Hound kun je vullen met snacks, waarna jouw huisdier op zoek moet gaan naar het lekkers. In het begin kun je als baasje altijd even helpen, zodat jouw huisdier al snel kan zien wat hij of zij moet doen om het lekkers te bemachtigen. Je zult versteld staan hoe slim je huisdier is!

Verkoeling en veiligheid

Is jouw huisdier dol op waterpret? Op warme dagen is het erg belangrijk om je huisdier verkoeling te bieden. Medpets heeft daarom verschillende leuke waterspeeltjes van Outward Hound in haar assortiment opgenomen. Als jouw hond in de speeltjes bijt, krijgt hij een heerlijk verkoelend gevoel in zijn bek. Doordat ze blijven drijven aan het wateroppervlak, zijn ze gemakkelijk terug te vinden. Wil jij dat jouw viervoeter veilig kan spelen in het water? Dan kan een zwemvest van Outward Hound een handig accessoire zijn. Door de reflecterende strepen op het zwemvest is hij altijd goed zichtbaar.

Apporteren

Speel jij graag samen met je viervoeter? Outward Hound heeft verschillende leuke speeltjes om samen met je harige vriend plezier te maken. Door samen te spelen, versterk je de band tussen jou en je hond. Bekijk snel met welk speeltje jij je viervoeter gaat verwennen!

Filters

Sorteren

Filters

  • Dier
  • Categorie
  • Benodigdheden
  • Type benodigdheden
  • Prijs