Service
Winkelwagen
Menu

Loopsheidbroekjes & Luiers Hond

Medpets heeft verschillende loopheidsbroekjes en luiers in haar assortiment. Om honden in een incontinente of niet zindelijke fase te helpen, kan een luier een goede uitkomst bieden. Voor teefjes biedt een loopsheidsbroekje tijdens de loopsheid een goede uitkomst. Hierdoor kan jij als baasje jouw teefje met een gerust hart rond laten lopen.

Meer informatie

1 - 17 van 17 Producten

Loopsheidsbroekjes en luiers voor teefjes

Speciaal voor de teefjes heeft Medpets verschillende loopheidsbroekjes die bescherming bieden tijdens de loopsheid. Met een speciaal loopheidsbroekje kan je jouw viervoeter zonder zorgen binnen en buiten laten rondlopen. In het Loopsheidbroekje Mikki plaats je als baasje zelf een maandverbandje of disposable pads. Hierdoor is dit broekje vaker te gebruiken. Je kunt ook kiezen voor een Trixie Diapers For Female Dogs. Deze luier kun je na gebruik direct weggooien.

Luiers voor reuen

Ook voor reuen zijn er speciale luiers voor in een incontinente of niet zindelijke fase. Met de Trixie Luiers voor Reuen kun je als baasje ongelukjes in huis voorkomen. Deze luiers zijn comfortabel en kunnen na gebruik direct weggegooid worden. Ook is er een Trixie Plasband voor Reuen. Deze band van ademend materiaal kun je vaker gebruiken. In de band leg je een speciaal inlegkruisje, die je als baasje dan regelmatig kunt vervangen voor een nieuwe. De band is wasbaar op 30 graden.

Filters

Sorteren

Filters

  • Merk
  • Levensfase
  • Aandoening
  • Prijs