Service
Winkelwagen
Menu
Profiteer nu tijdelijk van 10% korting op snacks met kortingscode MEDPETSEK10 Lees meer

Puppy verzorging

Ben jij het baasje van een puppy? Dan wil jij je nieuwe harige vriendje natuurlijk de beste verzorging geven! Het is belangrijk voor jouw puppy dat hij in een schone omgeving leeft. In deze categorie zijn producten te vinden die betrekking hebben tot het wassen van jouw hond en producten die zorgen voor een gezonde vacht. Maar ook middelen die voor een hygiënische omgeving zorgen.

Meer informatie

1 - 24 van 145 Producten

Reinigen van het gebit

Vaak wordt geadviseerd dat je een hond, zo jong mogelijk, op een speelse manier moet laten wennen aan mond- en gebitshygiëne. Medpets heeft verschillende producten in haar assortiment die bijdragen aan een gezond gebit. Zo zijn er verschillende tandendoekjes, waaronder de Bogadent Ant-Plaque Finger – Hond, waar je de tanden van je puppy mee kunt reinigen. Er zijn natuurlijk ook speciale tandenborstels waar je het gebit van je jonge hond mee kunt reinigen.

Verfrissende producten

Kan jouw pup wel een wasbeurt gebruiken? Medpets heeft verschillende wasproducten die ook geschikt zijn voor het wassen van puppy’s. De meeste shampoos voor puppy’s zijn mild, waardoor het ook geschikt is voor dieren met een gevoelige huid. Een voorbeeld van deze shampoo is Espree Puppy & Kitten Shampoo. Wil je liever geen water gebruiken? Dan heeft Medpets ook verschillende droogshampoo’s en verfrissende lotions. Deze sprays helpen ongewenste geuren te verminderen en de vacht schoon en fris te houden, zoals de Pet Head Quick Fix Spray. In deze speciale verfrissende sprays voor puppy’s is er rekening gehouden met de gevoelige huid van jonge hondjes.

Helpen bij de opvoeding

Jonge pups moeten af en toe nog leren wat ze wel of niet mogen. Medpets heeft verschillende artikelen om jou als baasje een handje te helpen. Zet jouw pup af en toe zijn tanden in de meubels? Dan heeft Medpets verschillende anti-bijt sprays. Door het vieze smaakje van de spray, wordt het bijten in de meubels minder aantrekkelijk. Ook heeft Medpets verschillende accessoires in haar assortiment om je kleine harige vriendje te helpen om zindelijk te worden. Met speciale vloeistof, zoals de Beaphar Puppy Trainer. kun je helpen bij de zindelijkheidstraining, zodat hij snel leert dat hij buiten zijn behoefte moet doen.