Service
Winkelwagen
Menu

Dierenarts

Medisch product advies nodig? Ons veterinaire team helpt je graag met al je vragen!

Krijg advies over onze producten van ons team

Waarom werken we bij Medpets met een veterinair team?
Ons veterinaire team bestaat uit één dierenarts en vier paraveterinairen. Zij zorgen voor een goed gebruiksadvies bij onze producten op de website. Daarnaast geven zij advies over het gebruik van onze producten in specifieke situaties. In sommige gevallen adviseren we je om naar je eigen dierenarts te gaan voor controle in plaats van zelfmedicatie met een van onze producten.

Neem contact op met ons veterianiare team

Je kunt contact met ons opnemen via de telefoon: 0186 – 57 55 28 en via e-mail: dierenarts@medpets.nl. Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren, van maandag t/m vrijdag tussen 8:30-16:30 uur. Neem bij spoedgevallen altijd contact op met je eigen dierenarts.

Wie zijn wij?

Dierenarts

Ons veterinaire team bestaande uit dierenarts Mara van Brussel-Broere en paraveterinairen Sandra, Barbera, Armanda en Carmen. Zij stellen zich graag aan je voor!

Mara: “Ik ben Mara van Brussel-Broere en sinds 2018 uw dierenarts en aanspreekpunt bij Medpets. In 2008 ben ik afgestudeerd als gezelschapsdierenarts (dus voor honden, katten, konijnen, knaagdieren en vogels) aan de Universiteit van Utrecht. Diergeneeskunderegister: 160191. Hierna heb ik bijna 7 jaar in een gezelschapsdierenkliniek gewerkt. Binnen de praktijk was ik vooral in de spreekkamer te vinden. Buiten de gezelschapsdierenpraktijk heb ik me beziggehouden met het overbrengen van specifieke productinformatie voor diergeneesmiddelen aan dierenartsen en online nascholing voor dierenartsen.
Bij Medpets vind ik beide onderdelen terug, namelijk het adviseren en helpen van mensen met hun huisdieren, maar ook het overdragen van kennis. Bijvoorbeeld door het optimaliseren van de informatie met betrekking tot onze producten, zodat een huisdiereigenaar goed wordt geïnformeerd over het product dat hij of zij wil aanschaffen. Maar ook via het schrijven van artikelen die zijn terug te vinden in onze rubriek ‘Tips van de Dierenarts’ en het opnemen van informatieve video’s.”

Sandra: “Ik ben Sandra en sinds 2017 werkzaam bij Medpets als paraveterinair en content beheerder. In 2011 heb ik de opleiding Dierhouderij afgerond en in 2013 ben ik afgestudeerd als Paraveterinair. Ik heb tot 2017 gewerkt in een dierenartspraktijk in Breda en in Bavel. Ik hield me bezig met baliewerkzaamheden, voorraadbeheer en assisteerde in de spreekkamer of in de operatiekamer.
Het werken bij Medpets is voor mij een ideale combinatie. Ik kan mensen helpen met vragen over hun huisdier en daarnaast vind ik het leuk om productinformatie op de website te plaatsen. Zo kan ik ons assortiment met medicijnen en supplementen uitbreiden, zodat we een geschikt product voor uw huisdier kunnen vinden.”

Barbera: “Mijn naam is Barbera en sinds 2019 werk ik als paraveterinair en contentbeheerder bij Medpets. In 2014 ben ik geslaagd voor de opleiding paraveterinair dierenartsassistent. Ik heb daarna 2 jaar in de praktijk gewerkt waar ik hielp met operaties en nazorg. Verder voerde ik laboratoriumwerkzaamheden uit en was ik achter de balie te vinden.
Bij Medpets hou ik mijn kennis van nieuwe voedingen en supplementen op peil door het aanmaken van producten. Daarnaast kan ik nog steeds mensen adviseren die een vraag over hun dier hebben. Hierbij is het dus extra fijn om op de hoogte te zijn van ontwikkelingen, zodat je kunt adviseren met de nieuwste inzichten in gedachten.”

Armanda: “Ik ben Armanda. Sinds 2023 ben ik werkzaam bij Medpets als Contentbeheerder Paraveterinair. Ik heb de opleiding Dierenartsassistente Paraveterinair in 2007 afgerond. Hierna ben ik gelijk de praktijk ingegaan en heb ruim 14 jaar gewerkt in een dierenartsenpraktijk in Roosendaal. Daar waren mijn werkzaamheden zeer gevarieerd. Zo hield ik mij bezig met het voorraadbeheer, baliewerkzaamheden, OK-assistentie en kon je mij ook nog tegenkomen in de spreekkamer.
Met mijn ervaring en kennis is dit een mooie nieuwe uitdaging voor mij binnen Medpets. Door zowel de bestaande producten te leren kennen als nieuwe producten aan te maken verbreed ik dit nog meer. Zo kan ik jou helpen met het adviseren om een juiste keuze te maken voor jouw huisdier.”

Carmen: “Mijn naam is Carmen en sinds 2023 werkzaam bij Medpets. In 2014 ben ik afgestudeerd als Paraveterinair Dierenartsassistent. Na mijn opleiding ben ik direct in een dierenartsenpraktijk gaan werken. In de dierenartsenpraktijk deed ik allerlei werkzaamheden; de dierenarts assisteren tijdens spreekuren/operaties maar ook baliewerkzaamheden en laboratoriumonderzoeken. Dat heb ik met veel plezier 9 jaar lang gedaan. Ik heb veel geleerd en medische kennis opgedaan in de dierenartsenpraktijk.
Deze kennis kan ik nu gebruiken bij Medpets. Binnen Medpets ben ik werkzaam als paraveterinair contentbeheerder. Ik schrijf teksten voor nieuwe medische producten waardoor ik op de hoogte blijf van de nieuwe producten op onze website. Daarnaast kunt je mij ook aan de telefoon krijgen als je een medische vraag hebt. Het leuke van deze functie is dat ik mijn kennis kan gebruiken bij het informeren naar klanten toe en actief blijf in de medische producten. Stel je vraag gerust! Geen een vraag is dom of gek! ”

Gratis advies van ons veterinaire team

Onze dierenarts Mara zul je regelmatig terugvinden op onze website. Zij werkt mee aan informatieve video’s en speelt hier een grote rol in met haar adviezen. Daarnaast kun je contact met ons veterinaire team opnemen via de telefoon: 0186 – 57 55 28 en via e-mail: dierenarts@medpets.nl. Ons team kan je helpen met onder andere de volgende onderwerpen:

  • Hoe je een specifiek product gebruikt
  • Welk product het meest geschikt is voor je huisdier
  • Welke voeding het beste past bij je huisdier
  • Hoe je anti-parasitaire producten voor je huisdier gebruikt, zoals ontworming, ontvlooiing en producten tegen teken
  • Hoe je ondersteunende supplementen kunt gebruiken bij je huisdier

Ons veterinaire team heeft jarenlange ervaring uit de praktijk en zijn zeer kundig. Door de juiste vragen te stellen kunnen wij je in veel gevallen goed helpen en je een goed advies bieden per mail of telefoon. Het kan voorkomen dat wij de situatie niet goed of niet volledig kunnen beoordelen op afstand. Daarom is het in sommige gevallen van belang dat jouw dier gezien wordt door een dierenarts bij een kliniek. Ons veterinaire team zal dit ook altijd in alle eerlijkheid adviseren indien nodig.