Service
Winkelwagen
Menu

Kitten Apotheek

In de uitgebreide apotheek van Medpets vind je alles om jouw kitten de juiste start te geven. Denk aan bescherming tegen vlooien, teken en wormen, maar ook ondersteuning voor de weerstand of het voorkomen van stress. Kijk snel verder!

Meer informatie

1 - 24 van 297 Producten

Kitten melk

Sommige kittens hebben kittenmelk nodig omdat de moeder bijvoorbeeld te weinig melk geeft, ziek is of niet in beeld is. Ook als een moederpoes na de geboorte van de kittens komt te overlijden moeten de kittens met kunstmelk worden grootgebracht. In onze apotheek vind je een ruime keuze.

Medicijnen en supplementen

Ook kittens kunnen in een situatie komen waarin ondersteuning nodig is met medicijnen of supplementen. De weerstand is nog niet optimaal en ook de darmen zijn nog vol in ontwikkeling. En dan hebben we het nog niet eens over de impact die een verhuizing vanuit het nest naar de nieuwe baas met zich mee brengt. Overleg altijd met je dierenarts voor de juiste ondersteuning voor jouw kitten.

Ontwormen

Zeker kittens hebben een groot risico op een wormbesmetting. De schade die wormen bij een kitten kunnen aanrichten heeft ook vaak een grotere impact dan bij volwassen katten. Zeker daarom is het belangrijk om kittens volgens een strak schema te ontwormen. Lees voor meer informatie onze blog: Ontwormen van kittens.

Vlooien en teken

Vlooien en teken zijn vervelende parasieten waarvan jij en je kitten veel last kunnen ondervinden. Een goede reden om hier dus goed tegen te beschermen. Dit kan met verschillende producten, zoals een spray, een spot on pipet of een halsbandje. Ook behandeling van de omgeving is erg belangrijk. Hier vind je ook producten om vlooien en teken te verwijderen, zoals een vlooienkam of tekenpen.

Heb je vragen over het aanbod in de apotheek van Medpets? Neem dan contact op via dierenarts@medpets.nl.