Service
Winkelwagen
Menu
Scoor tijdens het EK een unieke voetbal-likmat! Lees meer

Biologisch Hondenvoer

Steeds meer mensen gaan bewust om met hun voeding. Kies jij ook steeds meer voor biologische producten als je boodschappen doet? Hartstikke goed! Maar heb je ook wel eens stil gestaan bij wat je je hond nu precies voorschotelt tijdens etenstijd?

Meer informatie

1 - 24 van 54 Producten

Skal Biocontrole

Skal Biocontrole is een onafhankelijke toezichthouder die zich inzet voor aantoonbare betrouwbaarheid op het gebied van biologische producten in Nederland. Een landbouwproduct of voedingsmiddel mag namelijk alleen biologisch heten, wanneer het productieproces aan bepaalde wettelijke voorschriften voldoet. Die regels worden bepaald door de Europese overheid. De ruim 40000 bio-ondernemers in Nederland moeten deze naleven en Skal controleert ze hierop. Zo kan jij, als consument er op aan dat het hondenvoer wat je koopt ook écht biologisch is.

Wil je als bedrijf biologische producten produceren, verwerken, verpakken, importeren, verhandelen, exporteren of opslaan, dan moet je daarvoor Skal gecertificeerd zijn. Een biologisch bedrijf dat voorverpakte consumentenproducten op de markt brengt, bijvoorbeeld een zak hondenbrokken, moet hiervoor verplicht het Europese keurmerk gebruiken. Het biologische keurmerk mag uiteraard alleen gebruikt worden wanneer het bedrijf door Skal gecertificeerd is.

Biologisch hondenvoer wordt geproduceerd:

  • Met respect voor de natuur
  • Met respect voor dieren
  • Zonder chemische bestrijdingsmiddelen
  • Zonder kunstmest
  • Onder strenge controles van toezichthouder Skal

Biologisch hondenvoer

Bij Medpets vind je verschillende soorten brokken, natvoer en snacks voor honden met het biologische keurmerk van Skal. Zo zit er altijd wel iets bij wat jouw hond lekker vindt!

Yarrah

Yarrah biedt een groot assortiment biologische dierenvoeding aan. Het bedrijf werkt sinds 1992 alleen met dieren, waaronder kippen, kalkoenen en runderen, die een goed leven hebben gehad. Het hondenvoer is bereid met 100% biologische producten en daardoor extra smakelijk en gezond!

Schesir

Schesir is een bedrijf dat al zo’n 30 jaar ervaring heeft in de diervoedersector. Alle producten die Schesir maakt, bestaan uit 100% biologische producten. Schesir vindt het belangrijk dat de producten die ze maken, op een milieu- en diervriendelijke manier worden geproduceerd. Wist je dat alle ingrediënten die in het hondenvoer van Schesir worden gebruikt, van dezelfde kwaliteit zijn als ingrediënten die worden gebruikt voor menselijke consumptie?

Andere merken

Laat je hond ook eens kennismaken met merken zoals Almo Nature, Edgard & Cooper, OrganicVet en Specific. Deze merken hebben verantwoorde, biologische maaltjes voor jouw trouwe viervoeter.