Service
Winkelwagen
Menu

Hondenschoenen en sokken

Medpets heeft verschillende hondenschoenen en sokken in haar assortiment van onder andere de merken Trixie, Hurtta en Ruffwear. Hondenschoenen of sokken zijn aan te raden bij verwondingen aan de poten of verschillende extreme weersomstandigheden.

Meer informatie

1 - 11 van 11 Producten

Tijdens winterdagen met sneeuw kunnen steentjes en bevroren sneeuw makkelijk scheurtjes in de kussentjes van de hondenpoot ontstaan. Strooizout kan de pijn nog verergeren en het genezingsproces vertragen. Daarnaast kunnen hondenschoenen ook ondersteuning bieden op heet asfalt of zand. Binnenshuis kunnen deze schoenen extra houvast geven op een gladde ondergrond.

Hondenschoenen

Hondenschoenen zijn er in verschillende maten en pasvormen. Om een goede maat van een schoen te bepalen, is het belangrijk om de hondenpoot goed op te meten. De meeste hondenschoenen hebben een klittenbandsluiting, zodat het schoentje gemakkelijk aan te doen is. De Trixie Walker Active Hondenschoen is een comfortabele hondenschoen die zowel binnen- als buitenshuis gedragen kan worden. Dit robuuste hondenschoentje biedt een goede anti-slip en kan gebruikt worden op harde ondergronden, zoals asfalt. Heeft jouw hond een verwonding of blessure? Dan kan de Hondenlaars Buster ondersteuning bieden. Deze laars ondersteunt je viervoeter bij blessures en beschermt tegen verwondingen. De laars is gemaakt van stevig rubber met een stevige zool.

Hondensokken

Een hondensok kan erg handig zijn als een wond beschermd moet worden tegen vuil en vocht. Sokken kunnen ook zorgen voor extra comfort van het dragen van een hondenschoen. De Ruffwear Bark’n Boot Liners Hondensokken zijn handige hondensokken die verkrijgbaar zijn in verschillende maten. Deze sokken van Ruffwear zijn perfect te combineren met de hondenschoenen van Ruffwear. Het aantrekken van deze schoenen gaat makkelijker met de aanwezigheid van de hondensokken. Om je hond bescherming te bieden bij een wondje, is de Trixie Beschrmkous erg handig. Deze lange sok is gemakkelijk op maat te knippen en kun je passend maken met klittenband.