Service
Winkelwagen
Menu

Hondenbuggy's

Op zoek naar een hondenbuggy voor jouw hond of misschien zelfs kat? En waar moet je op letten?

Meer informatie

1 - 10 van 10 Producten

Waarom een hondenbuggy?

Wil je graag lange afstanden wandelen met je hond maar kan hij het niet bij houden? Dan is een hondenbuggy een goede oplossing. Een hondenwandelwagen is er voor kleine en grote rassen zoals Chihuahua’s, Teckels, Maltezers maar ook voor Labradors, boxers of andere rassen. Bijvoorbeeld oudere honden die niet meer goed ter been zijn kunnen erg geholpen zijn met een buggy.

Een hondenbuggy kan om nog meer redenen heel handig zijn denk bijvoorbeeld aan puppy’s die nog niet zo ver mogen lopen i.v.m. gewrichten en groei of honden met een beperking of traumatische ervaring. Ze kunnen zich veiliger voelen in een hondenbuggy bij het lopen in grote menigte. Deze buggy’s zijn ook handig in te klappen en mee te nemen in de auto.

Waarom een Innopet honden buggy?

Innopet is een stoere buggy in ons assortiment waar je je hond op comfortabele manier in kan vervoeren. Deze buggy heeft neutrale kleuren met reflectiestrepen aan de zijkant zodat je goed zichtbaar bent in het donker. De hondenbuggy heeft grote wielen van 8 inch en een blokkeersysteem op de achterwielen. De wielen beschikken over ingebouwde vering. Binnenin de buggy kan jouw hond veilig vastgemaakt worden met de lijnen aan zijn of haar riem. De hond kan altijd naar buiten kijken doordat de voorzijde ook opgeritst kan worden! Zo is deze buggy van Innopet van alle gemakken voorzien!

Ben je op zoek naar een hondenbuggy die je ook kan gebruiken als fietskar dan ben je bij Croozer aan het goede adres. Deze hondenfietskar en buggy is een twee in een uitvinding. De bakfiets is gemakkelijk om te bouwen tot buggy met de verkrijgbare buggy set.