Service
Winkelwagen
Menu

Waterfonteinen voor Honden

Waterfonteinen voor honden bieden een verfrissende en gezonde drinkervaring. Deze fonteinen filteren en beluchten het water, waardoor het fris en smakelijk blijft. Ze moedigen drinken aan en verwijderen ongewenste smaken en geuren, terwijl de watercirculatie zorgt voor natuurlijke koeling voor een optimale drinkervaring. 

Meer informatie

1 - 12 van 12 Producten

Waterfontein Hond

Een waterfontein is een waardevolle toevoeging aan het dagelijks leven van uw hond om zijn gezondheid en welzijn te bevorderen. Er zijn diverse redenen waarom het aanschaffen ervan voordelig kan zijn:

  1. Stimuleert hydratatie: Sommige honden drinken niet genoeg water uit een stilstaande bak. Een waterfontein zorgt voor bewegend water, wat honden vaak aantrekkelijker vinden en hen aanmoedigt om meer te drinken. Dit is vooral belangrijk om uitdroging te voorkomen, vooral op warme dagen of na lichaamsbeweging.
  2. Verbeterde waterkwaliteit: Een waterfontein heeft vaak een ingebouwd filtersysteem dat onzuiverheden, geurtjes en smaken uit het water verwijdert. Dit zorgt ervoor dat uw hond altijd toegang heeft tot schoon en fris water. De PetSafe Drinkwell 360 heeft een vervangbare koolstoffilter en schuimfilter.
  3. Voorkomt stilstaand water: Stilstaand water in een gewone waterbak kan bacteriën en algen bevorderen. Een waterfontein houdt het water constant in beweging, waardoor de groei van micro-organismen wordt verminderd en het water langer vers blijft.
  4. Handig voor drukke eigenaren: Met een druk schema kan een waterfontein handig zijn, aangezien deze minder vaak bijgevuld hoeft te worden dan een gewone waterbak. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw hond geen toegang heeft tot vers water.
  5. Geschikt voor gevoelige honden: Sommige honden hebben gevoeligheden of allergieën die ervoor zorgen dat ze voorzichtiger moeten zijn met hun waterinname. Een waterfontein biedt een gecontroleerde en schonere manier om water te drinken.