Service
Winkelwagen
Menu

AdTab

AdTab is een smakelijke kauwtablet met de werkzame stof Lotilaner. De tablet beschermt jouw hond of kat tegen vlooien en teken gedurende 30 dagen. De tablet is eenvoudig te geven met wat eten of binnen 30 minuten na de voeding. AdTab is geschikt voor pups en kittens vanaf 8 weken leeftijd.

Meer informatie

1 - 2 van 2 Producten

Snelwerkende kauwtablet tegen vlooien en teken

AdTab is een kleine , smakelijke kauwtablet en werkt snel tegen vlooien en teken. De tablet is een maand werkzaam en is eenvoudig te geven uit de hand of tegelijk met de voeding.

Werkzame stof

AdTab bevat de werkzame stof Lotilaner. Deze stof verstoort het zenuwstelsel van vlooien en teken en doodt ze snel. De werkzame stof Lotilaner doodt de vlooien bij jouw hond al binnen 6 uur en teken binnen 8  uur. Vlooien op jouw kat worden al binnen 8 uur gedood en teken binnen 18 uur.

Verschillende doseringen voor hond en kat

De tabletten van AdTab zijn klein van formaat en verkrijgbaar in verschillende doseringen. De dosering hangt af van het gewicht van jouw hond of kat. De variant voor honden is verkrijgbaar in 5  verschillende doseringen en de kattenvariant in 2 verschillende doseringen. Zo kies je zorgeloos de juiste dosering voor jouw hond of kat.

AdTab is een snelwerkend en gebruiksvriendelijk product dat zonder voorschrift verkrijgbaar is bij Medpets.