Service
Winkelwagen
Menu

Happy Cat

Happy Cat staat voor de hoogste kwaliteit welke in Duitsland geproduceerd wordt.

Meer informatie

1 - 24 van 42 Producten

De volgende kwaliteitscriteria staan bij Happy Cat hoog in het vaandel:

  • Zonder plantaardige eiwitvervangers – ruwe eiwitten uit vers geslachte dieren.
  • Zonder chemische kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.
  • Holistische gezondheid dankzij het Happy Cat Natural Life Concept (specifieke ingrediënten zoals bijv. witlof, appel, lijnzaad, gefermenteerd graan, artisjok, paardenbloem, sporenelementen)
  • Exacte voedingswaarde, aangepast aan de werkelijke behoeften van jouw kat – voorkomt overgewicht en daaraan verwante klachten.
  • Natuurlijke variatie door middel van een ruime selectie van droogvoer

Het productassortiment van Happy Cat – voor iedere kat het juiste droogvoer:

De voedingen van Happy Cat bevatten voor iedere leeftijdsfase een passende voeding. Kittens kun je het droogvoer Happy Cat Minkas Kitten Care Gevogelte geven. Het bevat gevogelte en omega vetzuren. Voor de volwassen kat is er een ruime keuze aan Adult voer. Happy Cat heeft ook aan de ouder wordende kat gedacht. Katten boven de 10 jaar hebben andere behoeften en Happy Cat Senior Kattenvoer – Lam speelt in op deze behoeften (oa. licht verteerbare proteïnen). Wanneer jouw kat te zwaar is, kun je jouw kat het beste met aangepast droogvoer weer helpen om op zijn ideale gewicht te komen. Happy Cat Sensitive Light Kattenvoer met gevogelte is een lichte, vullende en toch lekker voeding met een gering vetgehalte! Een nieraandoening of verminderde nierfunctie komt vaak voor bij katten. Het assortiment van Happy Cat VET bevat ook een dieetvoeding welke speciaal ontwikkeld is voor deze klachten. Happy Cat VET Renal helpt de nieren te ontzien en schadelijke uitwerkingen op de kat te verminderen.

Duo Menu

Duo Menu is het natvoer van Happy Cat. Het is verkrijgbaar in 5 heerlijke varianten.

Happy Cat VET

Happy Cat VET zijn dieetvoedingen en geschikt als je kat een aandoening heeft. Zo ondersteunt de voeding bijvoorbeeld de nieren, de lever of de urinewegen.

Minkas – basisvoeding voor een gunstige prijs

De Minkas producten zijn van nature een gezonde voeding voor elke levensfase en voorzien in de dagelijkse behoefte van jouw kat. Tot 80% van de ingrediënten wordt uit lokale teelt gebruikt.