Service
Winkelwagen
Menu
Nu gratis verzending bij aankoop van een Hill’s product met kortingscode GRATISVERZENDING Lees meer

Krabpalen, -planken en -meubels

Een krabpaal voor jouw kat kan niet ontbreken in het benodigdheden lijstje bij de aanschaf van een kat. Katten hebben vanuit hun natuurlijke instinct de behoefte om te krabben. De kattenkrabpaal is daarom een belangrijk accessoire in huis.

Meer informatie

1 - 24 van 130 Producten

Een krabpaal voor je kat

Katten krabben om hun nagels scherp te houden, maar ook om de buitenste, dode laag van de nagel te verwijderen. Na het verwijderen van deze laag komt er een nieuwe scherpe nagel onder vandaan. Daarnaast kunnen katten zich ook goed uitrekken en kunnen ze hun energie kwijt met het scherpen van hun nagels. Een krabpaal is effectief, maar zorgt ook zeker voor veel plezier bij katten! Bij Medpets zijn verschillende krabpalen en krabplanken te vinden die jouw kat kunnen helpen bij het scherpen van zijn nagels. Je hebt verschillende soort krabpalen, bijvoorbeeld van touw, maar ook gewoon van karton. Je kunt een krabplank aantrekkelijk maken door er wat catnip op te doen, zodat je als baasje ook duidelijk aangeeft waar jouw huistijger zijn nagels mag krabben.

Een krabpaal of krabplank van touw

In plaats van een krabpaal voor je kat kan je ook een leuke krabplank aanschaffen. Medpets heeft verschillende krabplanken in haar assortiment die zijn gemaakt van sisal of vezel touw. Dit stevige touw is perfect om de kattennagels op te krabben! Trixie heeft verschillende krabplanken van touw die je aan de muur kunt hangen. De Trixie Krabhangmat voor Muurvesteging is zelfs een krabpaal en rustplaats in één. Verder zijn er verschillende fijne krabpalen en krabmatten om jouw kat van zijn krabbehoefte te voorzien.

Krabpaal

Kartonnen krabplanken

Krabplanken zijn er niet alleen met touw, maar ook van karton. Deze kartonnen krabplanken zijn er in verschillende soorten, formaten en groottes. De meeste kartonnen krabplanken bevatten ook een zakje catnip, zodat je het krabben nog aantrekkelijker kan maken! Ben jij een baasje van meerdere katten en gun jij hun een waar kattenpaleisje? Dan is de Beeztees Krabplank Kat een perfecte krabtoren. Deze toren in de vorm van een dier is geschikt om op te krabben, maar ook leuk om een dutje in te doen!

Extra luxe krabplanken van MyKotty

Zoek je een extra luxe kartonnen krabplank voor jouw kat? Kijk dan naar de extra luxe krabplanken van MyKotty. Deze planken van duurzaam golfkarton zijn handgemaakt en zijn ook perfect te gebruiken als rustplekje. De krabmeubels van MyKotty zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je het meubel perfect kunt matchen met jouw interieur.