Service
Winkelwagen
Menu

Bench kussen

Een bench is een plek waar jouw hond kan uitrusten en ontspannen. Vaak wordt het door honden ook gezien een plek waar ze zich veilig voelen. Comfort in de bench is daarom erg belangrijk voor je trouwe viervoeter. Toch is dan vaak de vraag: ‘Wat voor kussen leg je in de bench?’. Bij Medpets bieden we verschillende soorten bench kussens voor jouw hond aan. Bekijk snel welk kussen er het beste in je bench en bij je hond past!

Meer informatie

1 - 20 van 20 Producten

Waterproof bench kussen

Wanneer je net terug komt van een fijne wandeling, wil je hond soms even lekker uitrusten in de bench. Dan kan het zo zijn dat de pootjes nog nat zijn van buiten. Het liefst heb je dan natuurlijk niet dat je hond daarmee je bench kussen vies en nat maakt. Hiervoor bieden de bench kussens die waterproof zijn een fijne oplossing. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Wooff Benchmat All Weather of de Dog Gone Smart Nano Benchkussen Lex . Een andere optie is ook de 51 Degrees North Storm Bench Hondenkussen . Zo kan je hond heerlijk bijkomen in de bench na een wandeling, zonder dat het kussen al te nat wordt.

Lekker zacht

Als je hond lekker aan het ontspannen is in de bench, dan is het belangrijk dat het comfortabel ligt. Een heerlijk zacht kussen is dus extra fijn voor je trouwe viervoeter. Er zijn bench kussens die zijn gemaakt van heerlijk zacht pluche zoals de Beeztees bench kussen Mola of de Designed by Lotte Benchkussen. Het Beeztees ligkussen bench Ito is gemaakt van regulier schuim met daarop een laag memory foam. Zo heeft jouw lieve viervoeter altijd een zacht slaapplekje in de bench.

Anti-slip bench kussen

Om ervoor te zorgen dat het kussen goed blijft liggen in de bench en zich niet steeds verplaatst, is een kussen met een Anti-slip onderkant een goede optie. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Dog Gone Smart Dirty Dog benchkussen . Dit kussen is ook nog eens comfortabel voor je hond door de zachte pluche aan de bovenkant.

Wat voor kussen in de bench?

Bij het uitzoeken van een geschikt bench kussen is het belangrijk te kijken naar het formaat en comfort. Is je hond al een jaartje ouder en is er spraken van gewrichtsklachten bekijk dan goed welk kussen hierin de juiste ondersteuning biedt.