Service
Winkelwagen
Menu

Purina

Purina streeft ernaar om voer te maken dat jouw kat of hond graag eet. Gezonde voeding heeft namelijk weinig zin als huisdieren hun bakje laten staan.

Meer informatie

1 - 24 van 127 Producten

Of nog vervelender: als het voer moeilijk verteerbaar is, waardoor je huisdier er uiteindelijk niets aan heeft! Purina doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat jouw huisdier optimaal baat heeft bij wat er voorgeschoteld wordt.

Purina Pro Plan

Purina ontwikkelde een innovatief proces dat ervoor zorgt dat echt vlees gebruikt kan worden als hoofdingrediënt in brokjes. Dit proces staat nu bekend als Purina Pro Plan: één van de eerste merken huisdierenvoeding die écht vlees gebruiken. Hier zijn wij bij Medpets ook fan van!

Purina Pro Plan heeft verschillende smakelijke honden- en kattenbrokken in het assortiment, voor huisdieren van alle soorten, rassen en leeftijden. Het volledige assortiment bekijk je hier.

Purina Pro Plan Veterinary Diets

Speciaal voor honden en katten met een specifieke aandoening, is er Purina Pro Plan Veterinary Diets. Dit is een lijn met klinische diëten om aan de speciale behoeften van jouw hond of kat te voldoen. Deze reeks voedingen bevat onder andere voedingen voor dieren met leverfalen, diabetes of gewrichtsproblemen. Bekijk hier het uitgebreide assortiment.

Purina One

Purina One is speciaal ontwikkeld om het darmmicrobioom van jouw kat in balans te houden. Dankzij de in de voeding aanwezige cichorei worden de goede en slechte bacteriën in de darmen in evenwicht gebracht. Daarnaast bevatten de voedingen lactobacillus. Dit is een bacterie die het immuunsysteem van je huisdier stimuleert.

Purina Gourmet

Voor heerlijke natvoedingen en zelfs soep voor jouw kat, kun je binnen het assortiment van Purina Gourmet zeker slagen. Zo zijn de recepten van de Nature’s Creations lijn geïnspireerd op de natuur en rijk aan vlees, vis en groenten. Een heerlijke traktatie voor jouw viervoeter!

Purina Felix

Purina Felix biedt een breed scala aan kattenvoer, zowel natvoer als droogvoer, voor katten van alle leeftijden en rassen. Het voer is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en bevat alle voedingsstoffen die een gezonde kat nodig heeft. Verrukkelijke maaltijden gemaakt met gezonde ingrediënten, alles wat je kat nodig heeft om gelukkig en gezond te blijven, ongeacht zijn of haar leeftijd.