Service
Winkelwagen
Menu

Boneguard

Boneguard GmbH is een jong bedrijf met vernieuwende en innovatieve producten, speciaal ontwikkeld voor jouw huisdier. Voor Boneguard staat het welzijn en de levenslust van jouw huisdier centraal.

Meer informatie

1 - 2 van 2 Producten

Kauwsnacks

Honden houden van kauwen; de lievelingstraktatie van menig viervoeter is dan ook het welbekende kauwbot of de kauwkluif. Kauwen op een bot of kluif kan echter gevaarlijk zijn, doordat je hond het laatste stuk van de kauwsnack in één keer kan opeten, met alle gevolgen van dien. Met de veilige Boneguard Chew Snack Holder is dit probleem verleden tijd.

Boneguard Chew Snack Holder

De runderhuid kauwbotten van Boneguard zijn voorzien van een geboord gaatje, waarmee je ze door middel van een bijgeleverde schroef kan bevestigen in de kauwsnackhouder. Dit voorkomt dat jouw hond het laatste stukje in één keer naar binnen kan werken. Daarnaast heeft de kauwsnackhouder een opvallende rode kleur, waardoor je hond het bot niet meer kan verstoppen op plekjes waar jij dat niet wilt. De houder houdt het kauwbot van de grond en voorkomt daarmee dat het bot onder je meubels terecht komt of je tapijt vies maakt. De kauwsnackhouder is gemaakt van natuurlijk rubber en komt in twee verschillende maten, geschikt voor kleine en grote honden.