Service
Winkelwagen
Menu
Profiteer nu tijdelijk van 10% korting op snacks met kortingscode MEDPETSEK10 Lees meer

Zippy Paws

Ontworpen door hondenmensen, voor hondenmensen. Dat is de slogan van ZippyPaws. Het merk is in 2011 opgericht en houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met het blij maken van zowel de honden als de baasjes. Ze zien honden niet alleen als leuke maatjes, maar ze beschouwen honden als familie. Vandaar dat ze de hoogste kwaliteit en veiligheid willen bieden, zodat jij met je hond leuk en veilig kunt genieten!

Meer informatie

1 - 17 van 17 Producten

Knuffels en speeltjes

ZippyPaws heeft heel veel leuke en schattige knuffels voor jouw trouwe viervoeter. De knuffels zijn gemaakt van lekker zacht materiaal en binnenin zit vaak ook een leuke verrassing verstopt! De knuffels zien er niet alleen leuk uit, maar zijn vaak ook interactief ontworpen zodat je je trouwe viervoeter lekker bezig kan houden. Zo heb je bijvoorbeeld de Zippy Burrow Donutz Box. In deze Donutz Box zitten 3 lekkere mini donuts verstopt. Laat ze er keer op keer door je hond uithalen. Zo hou je je trouwe viervoeter lekker bezig. Een ander leuk voorbeeld is de Zippy Burrow Popcorn Bucket. Dat betekent heel veel speelplezier!

Unieke ontwerpen

Naast dat ZippyPaws heel veel leuke knuffels heeft in allerlei unieke ontwerpen, hebben ze ook knuffels voor speciale gelegenheden. Zo kan je je trouwe viervoeter verwennen met de speciale Pup Birthday Box Blue voor deze bijzondere dag. Wanneer er een leuk feestje wordt georganiseerd, kan je denken aan de leuke Happy Hour Crusherz Rosé of de Happy Hour Crusherz Red Wine.

Bowls

Wordt jouw hond ook altijd zo enthousiast van etenstijd? ZippyPaws heeft ook verschillende voerbakken in allerlei leuke vormen. Deze voerbakken zijn zo ontworpen dat je hond zelfs 10 keer langzamer eet. Een leuk voorbeeld hiervan is de Happy Bowl Burger. Met deze voerbak wordt etenstijd een feestje en is schrokken verleden tijd. Op deze manier worden een opgeblazen gevoel, verstikking en oprispingen voorkomen. Zo kan je hond dus echt genieten van de overheerlijke maaltijd!