Service
Winkelwagen
Menu

lief! lifestyle

In 2005 begon lief! Lifestyle met een kleine kleurrijke collectie van baby- en kinderkleding. Door de enorme groei is lief nu een van de grootste bedrijven in baby- en kinderkleding in Europa. Hierdoor is lief! Lifestyle uitgegroeid van een kledingmerk naar een breed lifestyle merk voor de hele familie, inclusief huisdier.

Meer informatie

1 - 24 van 37 Producten

Speelgoed

Lief verkoopt speelgoed voor zowel hond als kat. De Mega Teckel kan de nieuwe speelkameraad van jouw hond zijn. Deze grote teckel is 80 cm lang en geschikt voor kleine en grote honden die graag spelen, knuffelen of ergens tegenaan liggen in de bench.

Voer- en drinkbakken

De leukste eet- en drinkbakken kun je hieronder vinden van het merk Lief!. De bakken zijn verkrijgbaar in de kleuren roze, blauw en taupe met verschillende leuke teksten. Verder is iedere bak voorzien van een antisliprand en is de binnenkant gemaakt van een RVS-bakje dat vaatwasser bestendig is.

Kussens en manden

Om uw hond of kat een comfortabele ligplek te geven heeft Lief! verschillende kussens en manden. De kussens zijn verkrijgbaar in leuke printjes en gemaakt van zacht en comfortabel materiaal. De kussens en de manden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen zodat je de bijpassende afmeting kunt kiezen voor je hond of kat.

Haarverzorging

Lief! verkoopt shampoos, lotions, sprays en conditioner voor de vachtverzorging van je viervoeter. Zo zijn er shampoos voor de witte, donkere en kortharige vacht. Verder zijn er lotions en sprays voor het tegengaan van onaangename geurtjes.

Halsbanden

Ten slotte bied Medpets halsbanden aan van Lief!. Deze zijn verkrijgbaar voor kittens, katten, puppy’s, kleine honden en volwassen honden. De halsbanden zijn stijlvol en bevatten een veiligheidselastiek waar een belletje aan is bevestigd.