Service
Winkelwagen
Menu

Flexi

Miljoenen tevreden hondenbezitters wereldwijd gebruiken de unieke uitvinding uit Duitsland: de Flexi Rollijn.

Meer informatie

1 - 10 van 10 Producten

Met Flexi maak je de band tussen jou en je harige vriend sterker. Het maakt niet alleen jouw wandeling een stuk comfortabeler, het geeft je hond meer vrijheid om optimaal te kunnen genieten van zijn wandeling. Dat is het minste wat je kunt doen in ruil voor zijn onvoorwaardelijke gezelschap, liefde en vriendschap.

Wandelen met Flexi

Honden hebben lichaamsbeweging nodig; een wandeling met je hond is één van de belangrijkste activiteiten die je samen kunt delen. De Flexi Rollijn is een product gebaseerd op innovatieve ideeën, gepatenteerde technologie en handgemaakte details. De Flexi Rollijn is een hondenriem die ervoor zorgt dat jouw hond een vrije uitloop heeft, maar toch is aangelijnd. Ondanks de lange lijn heb je met de Flexi Rollijn altijd controle over jouw hond: het stopzetten of terughalen van de lijn kan namelijk met één druk op de knop. Hieronder lees je waarom je nog meer voor de Flexi Rollijn kiest.

  • Kort remsysyteem: je komt in situaties waarop in een fractie van een seconde alles kan veranderen. Het Flexi-remsysteem is intuïtief en soepel en reageert direct wanneer dat nodig is.
  • Riemslot: een speciale kegelvormige sleuf voorkomt dat de rollijn is de war raakt. Het zijn de kleine details die het verschil groot maken.
  • Veermechanisme: binnenin de Flexi zit een duurzaam veermechanisme dat de tand des tijds moet kunnen doorstaan; het wordt getest op slepen, vallen, schudden, trekken en vervolgens blootgesteld aan extreme weeromstandigheden. Geen wonder dat de Flexi Rollijn vaak van generatie op generatie wordt doorgegeven!
  • Verstelbaar handvat: om de wandeling zo comfortabel mogelijk te maken, is de Flexi Rollijn uitgerust met een verstelbaar handvat.
  • LED-verlichtingssysteem: een handige uitvinding voor wandelingen in de avond of de late namiddag. Het LED Lighting System is een lichte LED-koplamp met een afzonderlijk rood achterlicht. Beide lichtjes kunnen onafhankelijk van elkaar worden in- en uitgeschakeld. Het LED Lighting Systeem kan gemakkelijk worden bevestigd aan de behuizing van de Flexi Rollijn.
  • Multi Box: je gebruikt de Multi Box om lekkernijen of poepzakjes in te bewaren. De Multi Box is eenvoudig te bevestigen aan de Flexi Rollijn.

Met Flexi kun je je hond op een gecontroleerde manier laten lopen en je harige vriend de bewegingsvrijheid geven om de wereld te ontdekken. Flexi is de ideale ‘band’ tussen jou en je beste vriend!