Service
Winkelwagen
Menu

Terra Canis

Medpets heeft verschillende producten van Terra Canis in haar assortiment. Het merk Terra Canis gebruikt alleen 100% natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit.

Meer informatie

1 - 14 van 14 Producten

Dit zijn alleen ingrediënten die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie. Op deze manier weet jij dat jouw hond het allerbeste krijgt! Terra Canis heeft verschillende lekkere voedingen, maar ook speciaal voer voor gevoelige honden zoals hypoallergeen, graanvrij en light voer.

Snacks

De Terra Canis Struppis hondenkoekjes bevatten één bron van proteïne aangevuld met groente, fruit en kruiden. Deze koekjes zijn natuurlijk gebakken en graanvrij. Maar voor de moderne viervoeter zijn er ook vegetarische koekjes van Terra Canis! De Gartendrops zijn verkrijgbaar in groente of fruit smaak.

Terra Canis Hypoallergeen

De Terra Canis Hypoallergenic is perfect voor honden met een voedselallergie. Deze hypoallergene voedingen bevatten altijd één bron van proteïne, zoals struisvogel, eend, lam of paard. Het natvoer wordt, buiten het vlees, aangevuld met groenten. Deze hypoallergene voeding is graanvrij en rijk aan vitamines!

Graanvrije voeding

Sommige honden kunnen erg gevoelig reageren op granen of zijn erg kieskeurige eters. Terra Canis heeft daarom een speciale graanvrije lijn voor honden samengesteld. Dit natvoer is er in diverse vleessmaken (zoals bijvoorbeeld WildLam en Eend) en is aangevuld met verschillende groentes en natuurlijke voedingssupplementen. Ook deze voedingen bevatten de hoogste kwaliteit aan ingrediënten. Dat wordt smullen!

Voor viervoeters met overgewicht

Speciaal voor honden die (iets) te dik zijn is er Terra Canis Light. Een hond met (aanleg voor) overgewicht heeft een verhoogd risico op suikerziekte, hartaandoeningen, ademhalingsmoeilijkheden, gewrichtsklachten en vachtproblemen. Voor deze honden is er Terra Canis Light. Terra Canis speelt in op de natuurlijke behoefte van de hond. Dit natvoer bevat naast kippenvlees ruim 50% groenten en is daarnaast calorie- en vetarm. Door de toegevoegde psylliumvezels heeft jouw hond sneller een verzadigd gevoel.

Aanvullende voedingssupplementen

Elk baasje wilt het beste voor zijn of haar huisdier. Terra Canis heeft verschillende voedingssupplementen gemaakt, waaronder de Golden Paste en Gold Rush. De Golden Paste is een speciale superfood pasta met kurkuma en kokosolie, deze pasta ondersteunt het immuunsysteem en is bereid uit een eeuwenoud recept uit de Ayurveda-therapie. Deze therapie met kurkuma draagt bij aan het in balans brengen van jouw viervoeter. Ook heeft Terra Canis de Gold Rush, dit is een unieke mix van 5 oliën. Dit unieke oliemengsel bestaat uit hennep-, lijnzaad-, argan-, rozenbottelzaad- en komijnolie. De Gold Rush heeft een ondersteunde werking en is vooral aan te raden voor honden die op dieet zijn.