Service
Winkelwagen
Menu
Profiteer nu tijdelijk van 10% korting op snacks met kortingscode MEDPETSEK10 Lees meer

Vissen

Op Medpets.nl vind je een groot assortiment aan voer en supplementen voor aquariumvissen. De voeding voor aquariumvissen is erg afhankelijk van de vissoorten in het aquarium. De kwaliteit van het water in het aquarium is een belangrijke factor in het welzijn van de vissen. Om het water natuurgetrouw en visvriendelijk te houden is regelmatig onderhoud belangrijk. Er zijn daarom diverse supplementen beschikbaar die bijdragen aan een optimaal leefklimaat door de ongewenste bacteriën in het aquarium te minimaliseren.

Lees meer

Populaire producten

Alles voor vissen

Vissenvoer

De voeding van je aquariumvissen is erg afhankelijk van de vissoorten in het aquarium. De meeste voedingen zijn complete voedingen, waarmee je vis in één klap alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Daarbij heeft Medpets ook een aantal voedingssupplementen. Vaak wordt vissenvoer gemaakt in vlok- en granulevariant. Het voordeel van vlokken is dat het in vergelijking met andere voedingen langer op het wateroppervlak blijft drijven. Daarna zullen ze langzaam naar de bodem zakken, waardoor vissen in de middenlaag of op de bodem eenvoudig bij het voer kunnen komen. Granulaat voeding bestaat uit voedzame korrels en dit zijn vaak de complete voedingen. Ook deze soort zal langzaam naar de bodem zakken zodat vissen eenvoudig kunnen eten.

Supplementen

Medpets heeft ook een groot aanbod supplementen voor vissen. Vele factoren in het aquarium hebben invloed op je aquariumvissen. Om jouw aquariumvissen te ondersteunen is het gebruik van supplementen soms nodig. Deze supplementen zijn vaak gespecialiseerd in het verschonen of het schoon houden van het water. Dit is nodig om het water natuurgetrouw en visvriendelijk te houden. Zo ga je ongewenste bacteriën tegen en dring je ook algen en slakken in het aquarium terug.

Benodigdheden

Deze categorie bevat allerlei producten die je nodig kan hebben bij het hebben van een vis. Denk hierbij aan zuurstofstenen, luchtpompen en aquariumcleaners. Allemaal producten die kunnen helpen het aquarium leuker te maken of om de levenskwaliteit van vissen te verbeteren.