Service
Winkelwagen
Menu

JW Pet

JW Pet startte in 1998 haar bedrijf om nieuwe manieren en ideeën te ontwikkelen om het leven van huisdieren en dat van hun baasjes te verbeteren. Alle producten die bij JW Pet worden gemaakt zijn 100% van eigen bodem. Ze worden allemaal binnen de vier muren van hun eigen fabriek in Teterboro, New Jersey uitgevonden, ontworpen en gecreëerd. Ook Medpets heeft een selectie huisdierenspeelgoed van JW Pet opgenomen in haar assortiment.

Meer informatie

1 - 3 van 3 Producten

Speelgoed

Interactief speelgoed

Mag jouw huisdier best een beetje moeite doen voor een traktatie? Dan zijn de JW Hol-ee Roller en de JW Treat Tower voor honden en de JW Hol-ee Roller voor vogels de perfecte speeltjes! De JW Treat Tower is een onvoorspelbare, uitdagende tuimelaar voor jouw hond. Je vult het traktatiespeelgoed met de favoriete snoepjes van je hond en laat het spel beginnen! Tijdens het spelen zullen er op willekeurige momenten snoepjes uit de Treat Tower ontsnappen. Die kan jouw hond dan lekker oppeuzelen. Het spel is makkelijker of moeilijker te maken door middel van de draaibare schijven. De JW Hol-ee Roller voor vogels kan gebruikt worden als speelgoed maar ook als voerbal. De bal is flexibel, waardoor je er gemakkelijk de favoriete traktatie van je vogel in kan stoppen. Hierna kan hij proberen het voer uit het speeltje te krijgen.

Andere speeltjes

Jouw hond zal zich uren vermaken met de JW Crackle Heads Ball! Deze duurzame bal is gemaakt van buigzaam rubber en bevat aan de binnenkant een plastic bal, gemaakt van gerecyclede flessen. Het rubber laat de bal stuiteren en de bal van gerecycled materiaal maakt een uitdagend krakend geluid voor extra speelplezier! Vogels kunnen zich uren bezighouden met de JW Activitoy Olympia Rings. Dit vrolijke speelgoed bestaat uit vijf gekleurde kunststof ringen. Hierin kan jouw vogels lekker klimmen of schommelen. Aan de onderkant van het speeltje hangt een belletje dat geluid maakt.