Service
Winkelwagen
Menu

Suitical International B.V.

Onze honden zijn meer dan alleen huisdieren; het zijn familieleden, speelmaatjes en trouwe metgezellen. Ze brengen ons vreugde, barmhartigheid, geluk en soms zelfs pantoffels!

Meer informatie

1 - 5 van 5 Producten

Verliefd worden op een huisdier is makkelijk, maar tegelijkertijd brengt het ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Onze geliefde huisdieren kunnen te maken krijgen met kwaaltjes, ziektes en daaropvolgende behandelingen of zelfs operaties. Suitical ontwikkelt producten om uw hond of kat dan te beschermen.

Diervriendelijke vervanging van de kraag

Zowel baasjes als huisdieren hebben er een hekel aan: de welbekende kraag. De beschermingskap stoot overal tegenaan en is gewoon erg onhandig. Is uw hond of kat net herstellende van huidproblemen of een wond na een operatie of ongeluk? Dan vindt uw verdrietige huisdier dat waarschijnlijk al erg genoeg; zijn bewegingsvrijheid afnemen werkt dan alleen maar averechts.

Het Suitical Recovery Suit zorgt ervoor dat uw huisdier op een comfortabele manier kan herstellen van een medische ingreep. Het shirt is gemaakt van een stretchende stof, waardoor uw huisdier vrij kan rond bewegen. De comfortabele pasvorm helpt uw hond of kat om zich minder onzeker of angstig te voelen, waardoor een snel herstel wordt bevorderd. De binnenzijde van het Suitical Recovery Suit is bewust uitgevoerd in een dubbele laag en afgewerkt in een andere kleur, zodat de aanwezigheid en kleur van het wondvocht gemakkelijk kan worden opgemerkt.

Het Suitical Recovery Suit is ook geschikt voor honden en katten met huidproblemen, incontinentie of loopsheid. Bekijk hier de Suitical Recovery Suit Hond en de Suitical Recovery Suit Kat. Voor honden zijn er bovendien voorpootmouwtjes beschikbaar, de Suitical Recovery Sleeve.