Service
Winkelwagen
Menu
Profiteer nu tijdelijk van 10% korting op snacks met kortingscode MEDPETSEK10 Lees meer

Honden

Jouw hond is echt een onderdeel van het gezin. Jij wilt dan ook alleen het allerbeste voor jouw trouwe viervoeter. Bij Medpets vind je alles wat je nodig hebt voor jouw hond. Van supplementen, hondenbrokken en een hondenkap voor na de operatie tot de leukste hondenspeeltjes, hondentuigjes en hondenkussens.

Lees meer

Populaire producten voor jouw hond

Populaire merken

Hond gerelateerde artikelen

Meer tips

Alles voor de gezondheid van je hond

Hondenvoer

Goed hondenvoer is natuurlijk heel belangrijk voor het ondersteunen van de gezondheid van je hond. Hondenvoer heb je in alle soorten en maten, van speciale dieetbrokken op advies van de dierenarts tot voedingen aangepast op de verschillende hondenrassen en afgestemd op de verschillende levensfasen van je hond, zoals puppy’s, volwassen honden en senioren honden. Daarnaast kun je natuurlijk onderscheid maken in de manier waarop je een hond kunt voeren, dus met hondenbrokken, natvoer en hondensnacks. Daarnaast heb je graanvrije hondenbrokken, glutenvrije hondenbrokken en hypoallergene hondenbrokken die gemaakt zijn op basis van dierlijke eiwitten van verschillende diersoorten. Een heel uitgebreid assortiment dus.

Medische benodigdheden voor honden

Ontwormen Hond

Er zijn verschillende wormen waar je hond last van kan krijgen, namelijk rondwormen, haakwormen en lintwormen. Zo kunnen haak- en zweepwormen zorgen voor diarree bij honden. Deze wormen kunnen ook schadelijk zijn voor jezelf en je kinderen. Daarom is het belangrijk je hond regelmatig tegen wormen te behandelen. Gelukkig vind je bij Medpets de beste ontwormingskuur voor jouw hond. Bijvoorbeeld de Milbemax, een wormenkuur voor zowel grote als kleine honden.

Vlooien & teken

Wil jij jouw hond beschermen tegen vlooien en teken? Bij Medpets vind je diverse producten om teken en vlooien te bestrijden. Er zijn verschillende spot-on middelen die jouw hond zowel tegen vlooien als teken kunnen beschermen, daarvan zijn Advantix, Advantage en Frontline de meest bekende merken. Ook de innovatieve Seresto vlooienband biedt tot wel 8 maanden bescherming tegen vlooien en teken. Verder vind je hier shampoos, sprays, kammetjes en zelfs poeders die kunnen helpen bij het bestrijden van ongedierte bij jouw maatje. Vergeet daarbij ook zeker de omgeving niet! Slechts 5% van een vlooienpopulatie bevindt zich op jouw hond; de overige 95% in de omgeving van jouw huisdier. Om de kans op herbesmetting te verkleinen kun je onder meer de Virbac Indoor-X Ongediertespray gebruiken.

Na een operatie

Wanneer jouw hond herstellende is na een operatie of een verwonding heeft opgelopen, wil je dat hij zo snel mogelijk weer de oude is. Onder de categorie ‘Medische benodigdheden’ zijn producten te vinden die bijdragen aan een snelle(re) genezing, zoals kragen, beschermende shirts en pootbescherming. Wij van Medpets zijn groot fan van het Medical Pet Shirt!

Dagelijkse benodigdheden voor honden

Hondenborstel & hondenshampoo

Afhankelijk van het hondenras en de hondenvacht zijn er verschillende vachtverzorgingsproducten ontwikkeld. Zo vind je bij Medpets de perfecte hondenborstel, hondenshampoo en conditioners voor elk vachttype.

Slaapplek hond

Je wilt natuurlijk ook een fijne slaapplek creëren, waar jouw hond lekker kan slapen. Bij Medpets vind je diverse rustplekjes, zoals een hondenmand, een hondenkussen, een hondenbank en tot slot een hondenbench.

Hondenspeeltjes

Ben je op zoek naar leuk hondenspeelgoed? Bij Medpets vind je verschillende hondenspeeltjes, zoals kauwspeelgoed, frisbees, knuffels, hondenballen en vulbaar speelgoed van KONG en diverse andere bekende merken

Hondenriem, hondentuigje en hondenjas

Ben jij op zoek naar een fijne halsband, hondenriem of hondentuigje? Bij Medpets vind je alles voor een geslaagde wandeling met jouw trouwe viervoeter. Van hondenriemen en poepzakjes tot een fijne hondenjas en verlichting voor een veilige wandeling in het donker.

Hondentransport

Je moet je hond natuurlijk ook weleens vervoeren. Je moet hem natuurlijk al ophalen bij de fokker of het asiel. Misschien wil je weleens met je hond naar het bos of naar het strand of wil je je hond meenemen op vakantie. Ook als je naar de dierenarts moet, heb je een transportmiddel nodig. In de auto kun je gebruik maken van een speciale hondenbench en hondenautogordel. Gebruik je liever de fiets, dan kun je ook gebruik maken van een hondenfietsbeugel, hondenfietskar of een hondenfietsmand.