Service
Winkelwagen
Menu
Vakantiegeld deals! - Scoor nu tot 30% korting! Lees meer

Ekoo Animal Bedding

Een zachte en warme ondergrond is belangrijk voor knaagdieren. Een bodembedekker die makkelijk vocht kan opnemen en nare geurtjes absorbeert, is dus van essentieel belang.

Meer informatie

1 - 12 van 12 Producten

Elk knaagdier heeft andere belangen, daarom heeft elk knaagdier een andere bodembedekker nodig. Ekoo Animal Bedding heeft voor elke diersoort verschillende bodembedekkers. Een goede leefomgeving voor jouw lieve knaagdier is belangrijk. Tevens wordt er gedacht aan de belangen van het dier én aan de voorkeuren van het baasje.

Ekoo Animal Bedding houdt dieren, mensen en planeet centraal. De producten worden op een natuurlijke manier gemaakt. Zo wordt er veel gerecycled. Plastic wordt zo veel mogelijk vermeden.

Comfort voor het baasje

Ekoo Animal Bedding heeft een hoog absorptievermogen. Dit is niet alleen fijn voor je knaagdier, maar ook voor het baasje. Een hoog absorptie vermogen zorgt ervoor dat je het hok minder vaak hoeft schoon te maken. Tevens voorkom je vieze luchtjes met de geschikte bodembedekker. Voor de allergische baasjes is er ook een stofvrije bedding.

Bodemdekkers Katoenlijn

De Katoenlijn bestaat uit uitgeperst katoenzaad. Er is voldoende katoenfibre in het product achtergelaten waardoor het zacht en comfortabel is. Tevens absorbeert het goed.

Bodembedekkers Card Board Lijn

Bodembedekkers Card Board Lijn is gemaakt van over- en misproductie van kartonnen dozen en eierboxen. Het heeft een zeer hoog absorptiegehalte.

Bodembedekkers Kokoslijn

De kokosnoot wordt zowel als voedsel en als medicijn gebruikt. Voor de Kokoslijn wordt de bast en een deel van de vezels gebruikt om gezonde en milieuvriendelijke bodembedekkers te produceren.