Service
Winkelwagen
Menu
Vakantiegeld deals! - Scoor nu tot 30% korting! Lees meer

Reflectie en verlichting voor honden

In de wintermaanden wordt het steeds sneller donker buiten. Het is daarom verstandig om extra goed op de veiligheid van jou en je hond te letten. Opvallende halsbanden, riemen, lampjes en reflecterende accessoires zijn bij donkere dagen erg handig tijdens wandelingen of bijvoorbeeld bij een fietstocht. Hierdoor zijn jij en je viervoeter goed zichtbaar voor andere weggebruikers. Medpets heeft verschillende reflecterende en lichtgevende producten zodat jouw viervoeter en jij in de donkere dagen veilig over straat kunnen!

Meer informatie

1 - 24 van 29 Producten

Reflecterende hondenriemen

Je kunt jouw viervoeter goed zichtbaar maken in het donker met een reflecterende halsband of riem. Medpets heeft verschillende hondenriemen in haar assortiment met reflecterende details. Deze zijn erg goed zichtbaar als er licht op schijnt. Wil je dat jouw hond nog meer opvalt? Kies dan voor een product met een opvallende neonkleur. De Flexi Rollijn New Neon – Cord Leash en de Flexi Rollijn Neon – Tape Leash zijn hondenriemen met reflecterende details en hebben een felle gele neon kleur.

Opvallende halsbanden in het donker

Buiten een opvallende hondenriem is het ook handig om een opvallende halsband te kiezen tijdens de donkere dagen. Met de Hurtta Dazzle Collar valt jouw viervoeter goed op. Deze neongekleurde halsband heeft 3M reflectoren die goed zichtbaar zijn in het donker.

Verlichting tijdens de donkere dagen

Medpets heeft ook veel lampjes in haar assortiment die jouw viervoeter goed verlichten in het donker. Er zijn verschillende veiligheidslampjes die je gemakkelijk aan de halsband van jouw hond kunt hangen. De meeste lampjes kun je laten knipperen of in stilstaand licht laten branden. Deze handige lampjes voor in het donker heb je in verschillende kleuren.

Veiligheidshesjes

Als jij met jouw viervoeter gaat wandelen tijdens de donkere dagen, kan een opvallend veiligheidshesje erg functioneel zijn. Door de reflecterende details is jouw viervoeter goed zichtbaar. De Ruffwear Track Jacket heeft bijvoorbeeld reflecterende details en een opvallende neonkleur, hierdoor valt jouw viervoeter extra op in het donker.