Service
Winkelwagen
Menu

Vlooienspray hond

Wist je dat slechts 5% van een vlooienpopulatie zich op jouw hond bevindt? De overige 95% (eitjes, larven en poppen) leven in de omgeving van jouw hond! Het is daarom belangrijk om ook jouw huis goed te behandelen om de kans op herbesmetting te verkleinen.

Meer informatie
Doe de vlooien en teken keuzehulp

1 - 16 van 16 Producten

Vlooienspray huis

Het is belangrijk om je huis goed te stofzuigen voor je gaat behandelen met een antivlooienspray. Heb jij stofzuigerzakken in jouw stofzuiger? Plak deze dan na iedere stofzuigbeurt dicht en gooi ze buiten in de vuilcontainer weg. Vervolgens kun je de omgevingsspray, bijvoorbeeld Indoor-X Ongediertespray, gebruiken. Daarnaast is het van belang alle kleden en mandjes op hoge temperatuur te wassen.

Er zijn verschillende soorten sprays. Zo zijn er sprays op basis van insecticiden, maar ook producten met bijvoorbeeld dimethicone. Dit legt een laagje over de parasiet waardoor zij niet meer kunnen bewegen. Een voorbeeld is de Sectolin Vlo & Mijt omgevingsspray.

Spuitbus tegen vlooien voor je hond

Naast antivlooien spray voor in huis zijn er ook sprays die je op jouw lieve hond kunt gebruiken. Deze zijn vaak al vanaf hele jonge leeftijd te gebruiken en kunnen dus ideaal zijn om te gebruiken bij een nestje pups die besmet zijn geraakt met vlooien.