Service
Winkelwagen
Menu
Nu gratis verzending bij aankoop van een Hill’s product met kortingscode GRATISVERZENDING Lees meer

Medische Hulpmiddelen Kat

Meer informatie

1 - 24 van 44 Producten

Handige medische tools

Een poeder of vloeistof is makkelijk toe te dienen door een lege, eetbare capsule te vullen. Deze lege capsules lossen vanzelf op en zijn gemaakt van gelatine.

Pil

Wanneer jouw kat een pil niet aanneemt kan de Easypill of Hapslik een uitkomst bieden. Easypill is een kneedbare, deegachtige substantie waarmee je de vorm en smaak van een tablet kunt maskeren. Door de Easypill om een tablet heen te kneden alvorens je het aan jouw kat geeft, vergroot je de kans dat jouw kat de tablet in de bek wil nemen en doorslikt. Hapslik is een mini muffin met een gat waarin je de tablet of capsule aanbrengt. Ook absorbeert Hapslik druppels en drankjes. Een pillenschieter kan ook een optie zijn. Je klemt de pil in de punt van de pillenschieter, vervolgens open je de bek van jouw kat en brengt de pil met de pillenschieter zover mogelijk achter in de keel. Zo moet jouw kat het medicijn wel gelijk doorslikken, en kan het niet meer uitgespuugd worden. Andere medische hulpmiddelen die van pas kunnen komen zijn bijvoorbeeld een thermometers, tabletdelers, nageltangen of latex handschoenen.

Nageltangen

Een andere grote productsoort in deze medische hulpmiddelen categorie is de nageltang. Medpets heeft verschillende nageltangen in het assortiment. Deze nageltangen hebben allemaal hetzelfde doel, namelijk het knippen van nagels. Maar ze verschillen allemaal qua kleur, grootte en soort handvat. Een grotere nageltang is meer geschikt voor een grote hond vice versa. Naast nagelscharen heb je ook nageltangen. Deze tangen zetten de nagel van je dier vast om hem vervolgens makkelijk en met precisie af te knippen. De Nageltangen van Mikki zijn 4 verschillende tangen met elk een andere manier van knippen. De ene knipt op basis van het schaar principe, de andere met een guillotine methode.

Kittens

Niks is leuker dan een nestje kittens. Echter vergeten mensen vaak dat je hierbij ook verschillende medische benodigdheden nodig hebt. Denk hierbij aan warmtelampen, onderleggers en kitten flesjes. Zeker als je kittens moet bijvoeren zijn de flesjes erg handig en gemakkelijk te combineren met kittenmelk.