Service
Winkelwagen
Menu
Profiteer nu tijdelijk van 10% korting op snacks met kortingscode MEDPETSEK10 Lees meer

Voerbakken en Drinkbakken voor Katten

In welke voerbak serveer jij jouw kat zijn maaltje? Medpets heeft een grote selectie voer- en drinkbakken, in verschillende soorten en maten, speciaal voor jouw kat! Bekijk snel ons volledige assortiment!

Meer informatie

1 - 24 van 119 Producten

Anti schrokbak

Etenstijd! Je vult het bakje van je kat met brokjes en jouw harige vriend komt enthousiast aangelopen of staat al ietwat ongeduldig te wachten op zijn maaltje. Zodra je het bakje neerzet begint je huisdier gulzig te eten. Nog voordat jij de zak hebt kunnen opbergen, heeft je huisdier zijn bak al leeg. Herkenbaar? Een anti schrokbak kan dan uitkomst bieden. Slowfeeders als de Catch Interactive Cat Feeder zorgen ervoor dat je kat minder snel eet. Deze voerbakken vormen een ‘doolhof’ of puzzel, waar je kat zijn maaltje uit moet halen. Zo kan hij nooit teveel voer in één keer opnemen.

Automatische voerbak

Voerautomaten zijn erg handig als je je kat graag op vaste tijdstippen eten wil geven, ook al ben je niet thuis. Deze slimme voerbakken voorzien jouw kat op vooraf ingestelde tijden van eten. Wanneer je meerdere huisdieren in huis hebt en je één van je dieren specifiek wil voeren, is de SureFeed Microchip Voerautomaat dé perfecte oplossing! Deze voerbak geeft namelijk alleen de kat toegang die een herkende microchip draagt.

Drinkfontein

Heeft jouw kat altijd toegang tot vers en fris drinkwater? Een drinkfontein zorgt ervoor dat je kat altijd vers en gefilterd water kan drinken. Het stromende water stimuleert je harige vriend om genoeg te drinken. Verder is stromend water rijk aan zuurstof. Bij Medpets vind je drinkfonteinen in verschillende vormen en maten, waaronder de PetSafe Drinkwell 360.

Voor onderweg

Wanneer je samen met je kat op reis gaat of onderweg bent, is het niet altijd even handig om zijn hele voerbak mee te slepen. In plaats daarvan heeft Medpets de Hunter Siliconen Reiskommen in tasje. Deze inklapbare voer- en drinkbak is gemakkelijk mee te nemen.

Opbergboxen

Wie het voer van zijn huisdier vers en droog wilt bewaren, doet er goed aan een daarvoor bedoelde opbergbox aan te schaffen! Daarnaast hoef je niet met zware zakken voer te zeulen, elke keer als je je kat van zijn maaltje wilt voorzien. De Curver Petlife Voedselcontainer Kat is een perfect voorbeeld van een goede opbergbox. Deze heeft een kleine én grote opening. De grote opening is bedoeld om het voer bij te vullen, terwijl de kleine opening makkelijker is voor het vullen van de voerbak van je harige vriend. Daarnaast is de voedselcontainer voorzien van handige rijwieltjes en een luchtdichte afsluiting.