Service
Winkelwagen
Menu

Speelhengels voor Katten

Daag jouw kat uit met een leuke speelhengel! Een interactieve speelhengel bevordert het natuurlijke gedrag van je kat.

Meer informatie

1 - 11 van 11 Producten

Door de onverwachte bewegingen die je zelf kunt maken, is dit speelgoed onweerstaanbaar leuk om op te jagen! Bij Medpets vind je verschillende speelhengels van onder andere de merken KONG, lief! en Designed by Lotte!

Samen interactief spelen

Spelen is leuk, maar nog leuker met het baasje samen! Door jouw kat uit te dagen met een speelhengel, activeer je het jachtinstinct. Gaat jouw kat het lukken om de pluche sliert met veren van de KONG Kat – Swizzle Bird Teaser te pakken te krijgen? Of jaagt jouw kat liever op de Kong Cat Laser Teaser, een leuke vishengel en laserlampje in een. Mocht je een hengel zoeken met een milieuvriendelijk en verantwoord karakter. Kies dan voor de Beco Family for Cats – Wand toys. Deze ecologisch verantwoorde hengels zijn verkrijgbaar in verschillende diersoorten.

Maak de hengel nog interessanter met catnip

Veel speelhengels bevatten al catnip. Indien een kattenhengel nog geen catnip bevat, kun je altijd kiezen om dit zelf toe te voegen. Hier kun je het beste een catnip spray voor gebruiken, zoals de Beeztees Catnip Spray. Hierdoor wordt het spelen nog leuker! De catnip zal jouw kat nog enthousiaster maken om het bewegende speeltje aan de hengel eens flink vast te grijpen!