Service
Winkelwagen
Menu

Ballen voor Katten

Katten zijn van nature dol op jagen. Medpets heeft verschillende speeltjes om dit jachtinstinct te stimuleren.

Meer informatie

1 - 24 van 28 Producten

Daag jouw kat uit met leuke balletjes, speelmuizen of andere leuke speeltjes met catnip. Op deze manier blijft jouw kat in beweging en zal hij/zij zich zeker niet vervelen! Speciaal voor onze harige vriendjes heeft Medpets verschillende speeltjes voor de échte jagers.

Kattenspeeltjes om op te jagen

Spelen voor katten is erg belangrijk en leuk tijdverdrijf. Niet alleen jonge katjes kun je uitdagen voor een leuke speelsessie, maar ook volwassen katten spelen graag. Medpets heeft verschillende speeltjes in haar assortiment met catnip. Dit kattenkruid maakt het speeltje erg interessant om na te jagen. Veel speeltjes zijn van pluche of hebben bijvoorbeeld veertjes, zoals de KONG Kat – Wild Tails. Dit leuke speelballetje met staart zorgt voor veel speelplezier. Dankzij de lange, zachte staart is dit speeltje moeilijk te weerstaan!

Speeltjes die nét echt lijken

Is jouw kat niet zo snel overtuigd van een simpel pluche staart of kattenknuffeltje? Daag jouw kat dan uit met de Play N Squeak – Kattenspeelgoed. Deze speeltjes lijken levensecht en hierdoor stimuleer je extra het jachtinstinct. Dit kattenspeelgoed is verkrijgbaar in verschillende diersoorten. Het speeltje gaat zelfs piepen bij aanraking en bevat catnip, wat het speeltje nóg aantrekkelijker maakt. Gaat jouw kattenvriend jagen op een levensecht muisje? Of toch voor het muisje met verenstaart?

Balletjes

Niet alleen knuffeltjes zijn leuk om op te jagen, maar een leuke bal kan jouw huistijger ook al flink vermaken! Medpets heeft verschillende balletjes in haar assortiment om katten veel speelplezier te geven. Houd jouw kat bezig met de Beeztees Poezenballetjes of de Beeztees Spons Speelballen. Deze balletjes zijn erg leuk om met de poot tegenaan te slaan en na te jagen. Is jouw kat niet zo snel overtuigd om met een balletje te spelen? Probeer dan eens de PetSafe SlimCat. Dit speelballetje kun je vullen met snoepjes. Nu wordt het jagen nog leuker!