Service
Winkelwagen
Menu
Week van de teek - Tot 25% korting op vlo- en teekbescherming! Lees meer

Rapide

Rapide International B.V. produceert al meer dan 100 jaar leder-, hoef- en verzorgingsproducten voor paarden. Het merk maakt ook producten die de levensduur van jouw kleding, schoenen en zelfs meubels verlengt.

Meer informatie

1 - 24 van 25 Producten

De producten zijn verkrijgbaar in heel Europa en in Nederland is Rapide zelfs een duidelijke leader op het gebied van paardensport.

Lederverzorging

Rapide heeft een groot assortiment aan verzorgingsproducten voor je lederen producten. Het is belangrijk dat je je lederen producten goed onderhoudt. Zo verleng je namelijk de levensduur van je zadel, singel, hoofdstel of zelfs van je meubels! Wanneer je deze regelmatig onderhoudt, zal het leder soepel en functioneel blijven. De producten van Rapide kunnen hier een bijdrage aan leveren. Rapide Ledervet is zo’n product dat ervoor zorgt dat jouw lederen producten in topconditie blijven. Rapide heeft onder meer lederolie, ledercrème, lederdressing enzovoort.

Wassen en impregneren

De was- en impregneermiddelen van Rapide verlengen de levensduur en verhogen de prestatie van jouw kleding, schoeisel en andere uitrusting. Hightech (sport)kleding heeft dikwijls een ademende en waterdichte werking. Wil je niet dat de werking na een paar keer dragen afneemt, dan is goed reinigen van essentieel belang. Je merkt dat de werking afneemt, als de kleding klam aan gaat voelen. Om dat te voorkomen gebruik je een speciaal wasmiddel. Normale wasmiddelen bevatten namelijk bleekmiddel of kleurstoffen die jouw kleding kunnen aantasten. De wasmiddelen van Rapide zijn makkelijk en veilig in gebruik. Ideaal voor in de wasmachine of als handwasje. Enkele producten zijn zelfs verkrijgbaar in handige sprayers, heb jij de Rapide Waterproofspray al geprobeerd? Deze spray maakt jouw schoenen en kleding binnen een mum van tijd weer waterafstotend.

Paardenverzorging

Daarnaast heeft Rapide verschillende verzorgingsproducten voor jouw paard, zoals heerlijke shampoos, lekkere snoepjes en hoefverzorgingsproducten. Zo komt jouw paard niets te kort. Ook biedt Rapide verschillende gels en crèmes aan die ondersteuning kunnen bieden bij zomereczeem, huidirritatie of het herstel van de spieren.