Service
Winkelwagen
Menu

Catsan

Zie jij soms tijdens de zoektocht naar de juiste kattenbakvulling door de bomen het bos niet meer? Catsan biedt voor iedere huiskat wel een passende kattenbakvulling.

Meer informatie

1 - 3 van 3 Producten

De Catsan kattenbakvulling staat bekend om de witte korrels die bestaan uit kwartszand en zuivere kalk. Niet alleen de baasjes, maar ook katten stellen vaak hoge eisen met betrekking tot hygiëne. Hoewel je kat een klein neusje heeft, is het reukvermogen groot. Zo kan je lieve kat namelijk tot wel 80 miljoen geuren herkennen en verwerken. Catsan kattenbakvulling is ideaal voor de baasjes en katten die veel waarde hechten aan katten hygiëne.

Voor ieder wat wils

Bij Catsan blijven ze innoveren en zoeken naar nieuwe varianten kattenbakvulling. Zo proberen ze aan iedere wens en behoefte van de katten en kattenbaasjes te kunnen voldoen. Alle Catsan kattenbakvullingen bieden optimale bescherming tegen vieze geurtjes. Zo hebben ze bijvoorbeeld de Catsan Hygiëne Plus Kattenbakvulling. Deze kattenbakvulling bestaat uit fijne mineraalkorrels gemaakt van de bekende kalk en kwartszand. De korrels absorberen het vocht als een spons en gaan zo vieze geurtjes effectief tegen. Daarnaast hebben ze ook de Catsan Naturel Kattenbakvulling, waarbij de korrels zijn gemaakt van plantaardige ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen. Hierdoor zijn de korrels 100% biologisch afbreekbaar en kan je ze bij het groenafval weggooien.