Service
Winkelwagen
Menu

Smoofl

Smoofl is een Belgisch merk die lekkere en gezonde snacks voor je hond aanbied. Zo verkoopt Smoofl hondenkoekjes en is de eigenaresse met het idee gekomen om een bakmix te lanceren en heeft ze nu ook een ijsmix gelanceerd.

Meer informatie

1 - 3 van 3 Producten

Het merk is ontstaan door een kerstcadeautje voor Tineke’s schoonzus, de eigenaar van een teckel. Het bakvormpje in de vorm van een hond bracht Tineke op het idee om gezonde hondenvriendelijke recepten creëren en een bijbehorende blog. Hierna heeft ze haar zelfgemaakte hondensnacks op haar hond Baccchus uitgeprobeerd, die hier erg van genoot. Smoofl is afgeleid van het Oost-Vlaamse ‘Smoefelen’ of terwijl eten met smaak en genot.

Smoofl Ice Cream

De Smoofl Ice Cream mixen zijn perfect voor het maken van heerlijke ijsjes voor jouw hond! De mix is 100% vegetarisch en vrij van gluten en granen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, onder andere aardbei, ananas, abrikoos, pindakaas en kokos. Maak de ijslolly’s met eigen ijsvormpjes óf kies voor de schattige pootvormige ijsvormen van Smoofl! Het maken van de ijslolly’s is ontzettend makkelijk en jouw hond zal heel blij worden van een speciale traktatie als deze. Bekijk de video hieronder om te zien hoe je de ijslolly’s zelf kunt maken zodat je helemaal voorbereid bent op warm weer!