Service
Winkelwagen
Menu

Traumeel

Heel is een farmaceutisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van geneesmiddelen op basis van natuurlijke ingrediënten. De supplementen van Heel bestaan uitsluitend uit natuurlijke bestanddelen, meestal planten maar ook mineralen.

Meer informatie

1 - 3 van 3 Producten

Heel is een afkorting van het Latijnse ‘Herba est ex luce’, wat betekent ‘de geneeskracht van de plant komt voort uit het licht’. De producten van Heel zijn geschikt voor dieren die extra ondersteuning kunnen gebruiken. Medpets heeft de producten Zeel en Traumeel S in haar assortiment.

Geregistreerde natuurlijke middelen

Heel is sterk betrokken bij wetenschappelijk onderzoek om zo producten te ontwikkelen die afgestemd zijn op de behoeften van mens of dier. De geneesmiddelen bestaan uit lage concentraties van verschillende natuurlijke werkzame stoffen en worden gecombineerd om zo een betere behandeling te kunnen geven. De producten van Heel zijn geregistreerde geneesmiddelen. Dat wil zeggen dat alles goed gecontroleerd wordt, zodat veiligheid en kwaliteit gegarandeerd zijn.

Traumeel S

Traumeel S is verkrijgbaar als heldere gel of in tabletvorm voor honden, katten, paarden. Het biedt ondersteuning in periodes van herstel. Traumeel S bevat geen steroïdes en is dopingvrij. De Traumeel gel is eenvoudig aan te brengen op de pijnlijke plek, waarna het licht ingemasseerd dient te worden. Deze gel is zeer geschikt voor paarden, die gevoelig zijn op de singel.

Traumeel tabletten

Buiten de gel, kun je ook kiezen voor de Traumeel tabletten. Deze tabletten zijn verkrijgbaar per 50 of 250 stuks. Vind je het moeilijk om je huisdier een tablet te geven? Probeer de Traumeel S tabletten dan aan te bieden in combinatie met natvoer of een stukje paté of worst. De dosering van de tabletten varieert per diersoort en grootte en mag 2-3 maal daags gegeven worden.

Zeel

Loopt jouw paard, hond of kat niet zo soepel? Of heb je zelf wat last van stramme gewrichten? Zeel biedt uitkomst! Dit homeopathische middel is voor zowel dier als mens geschikt en geeft ondersteuning aan botten en gewrichten. Zeel is verkrijgbaar in tabletvorm. Deze tabletten kun je in combinatie met voedsel aanbieden, zodat het geven van de tablet gemakkelijker wordt.

Traumeel S en Zeel combineren

Wist je dat Zeel ook prima gecombineerd kan worden in combinatie met Traumeel S? De effectieve combinatie zal bevorderend zijn voor het bewegingsapparaat. Zeel ondersteunt namelijk de botten en gewrichten en Traumeel ondersteunt de spieren, pezen en banden. Door deze twee homeopatische middelen te combineren, draag je bij om jouw paard, hond of kat zich weer soepel voort kan bewegen.

Ondersteunende producten

De producten van Heel zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals tabletten, druppels, crèmes, gels en sprays. Ze ondersteunen jouw dier in herstelperiodes en kunnen ingezet worden ter ondersteuning van de spieren, pezen en banden. Lees voor het gebruik altijd goed de bijsluiter, zodat je weet wat jouw huisdier nodig heeft om de beste ondersteuning te krijgen. Wil je als baasje wat tips over het gebruik van verschillende ondersteunende producten bij je huisdier? In het artikel kun je alle informatie vinden over het gebruik hiervan.