Service
Winkelwagen
Menu

CoolPets

De zomer is een heerlijke tijd voor jouw huisdier om lekker buiten te zijn, maar het kan al snel te warm voor ze worden. De meeste dieren zweten namelijk niet waardoor ze niet goed kunnen omgaan met warmte, dit kan tot oververhitting lijden en kan zelfs fataal zijn voor sommige dieren

Meer informatie

1 - 12 van 12 Producten

Honden kunnen bijvoorbeeld alleen warmte kwijt via zweetklieren in hun voetzolen en door te hijgen. Verkoeling voor je huisdier is dan ook erg belangrijk, vooral nu we ook in Nederland steeds warmere en langere zomers hebben. Om meer te weten te komen over hoe jouw hond en andere huisdieren omgaan met warmte en hoe jij ze kunt helpen te verkoelen kan je het artikel over Verkoeling voor je huisdier lezen.

CoolPets geeft om de gezondheid en gesteldheid van jouw huisdier. De producten van CoolPets helpen onze geliefde huisdieren dan ook om te verkoelen op warme dagen. CoolPets heeft verschillende producten die verkoeling bieden zoals koelmatten waar jouw hond op kan liggen, speeltjes voor in en rond het water en watersproeiers die voor heerlijke verkoeling zorgen.

Koelmat Honden

Op warme dagen is het belangrijk dat jouw huisdier niet al te actief is en voldoende rust neemt. De koelmatten van CoolPets zijn speciaal ontworpen om jouw hond tot 3 uur lang verkoeling te bieden. De CoolPets Premium Cooling Mat is te verkrijgen in verschillende maten voor grote en kleine honden. De matten hebben geen elektriciteit nodig, hoeven niet gevuld te worden met water of in de vriezer gelegd te worden. Een speciale cooling gel in de matten wordt geactiveerd door middel van druk en beweging. Ook is er de CoolPets Cooling Ice Disk die verkoeling biedt voor kleine honden en knaagdieren.

Waterspeelgoed CoolPets

Ook heeft CoolPets verschillende speeltjes die verkoeling bieden voor jouw huisdier. Zo is er de CoolPets Cool Dog Toy die blijft drijven maar ook water opneemt, waardoor er water vrijkomt wanneer jouw hond er weer mee gaat spelen en dus voor heerlijke verkoeling zorgt.

Sproeiers voor optimale verkoeling

Op warme dagen kan je jouw hond natuurlijk niet dwingen om de hele dag te gaan liggen, het zit in hun aard om lekker te spelen en actief te zijn. Daarom zijn wateractiviteiten zoals zwemmen of besproeit worden met water de ideale verkoeling. De CoolPets Ice Flower Sproeier biedt bijvoorbeeld optimale verkoeling en ook nog eens veel speelplezier.